Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dreyeysche Purg
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14216
Graffzoch von Dreyey Kalmar Old Boys 1488
viersichperfekt Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
50.4 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Niemczycki rent richting de bal. Messam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemczycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soczewka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 1:0

9e minuut.
Messam is nu in balbezit. Messam geeft een hoge lob. Pershin rent richting de bal. Pershin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 1:1

17e minuut.
Pershin passt de bal zonder na te denken. Norger rent richting de bal. Bondarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Ženauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tyapushkin neemt vlug de vrije trap. Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger geeft de bal voor. Daar is Bondarenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka passt de bal zonder na te denken. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 2:1

34e minuut.
Soczewka is nu in balbezit. Soczewka passt de bal met de wreef. Niemczycki speelt de bal door. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 56%, Kalmar Old Boys 1488 44%.
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 2:1

46e minuut.
Falcata komt het veld opgelopen. Sabato komt het veld opgelopen. Śniegocki komt het veld opgelopen. Marullo komt het veld opgelopen. Slezák komt het veld opgelopen. Spytsyn komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Falcata geeft een lange en hoge pass. Marullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 3:1

52e minuut.
Nae geeft de bal voor. Stadnik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shapovalov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Ženauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarenko geeft de bal voor. Spytsyn rent richting de bal. Spytsyn schiet op doel. Ženauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 3:2

62e minuut.
Slezák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śniegocki. Slezák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śniegocki speelt de bal door. Laktionov met een snel genomen vrije trap. Spytsyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. Slezák geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Zhenilenko de bal. Marullo rent richting de bal. Marullo probeert naar een medespeler te passen. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 4:2

75e minuut.
Meule bereikt de bal nog maar net als eerste. Meule passt de bal in één keer door. Bondarenko heeft problemen om de bal te vangen. Bondarenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 4:3

82e minuut.
Sabato verovert de bal door een tackle van achteren. Sabato passt de bal zonder na te denken. Daar is Spytsyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spytsyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 4:4

86e minuut.
Iemmi heeft problemen om de bal te vangen. Sabato verovert de bal door een tackle van achteren. Sabato passt de bal zonder na te denken. Spytsyn rent richting de bal. Spytsyn draait met de bal, schiet en ... Ženauskas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 54%, Kalmar Old Boys 1488 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graffzoch von Dreyey - Kalmar Old Boys 1488 4:4