Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Galletto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3690
Galletto Augusta Taurinorum
Risco2MIDCENT Tactiek 343
49% Balbezit 51%
26% Spel op eigen helft 74%
49 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen zwak
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ceariba passt de bal met de wreef. Boca kan de bal niet met de borst controleren. Aguiar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boca raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceariba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cole met een sublieme pass. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 1:0

3e minuut.
Cudos met een sublieme pass. Callus rent richting de bal. Callus probeert naar een medespeler te passen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel. Yekmen bokst de bal weg. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Yekmen niet meer kan verder spelen. Chitic komt het veld opgelopen. Boca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 2:0

5e minuut.
Macasero kopt de bal weg. Belver met een sublieme pass. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel. Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 3:0

9e minuut.
Anesin onderschept slim de pass. Anesin speelt de bal door. Pintea probeert de bal aan de voet te houden. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Russi de bal. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel. Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 4:0

13e minuut.
Callus probeert naar een medespeler te passen. Belver rent richting de bal. Belver passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Chitic bokst de bal weg. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 5:0

15e minuut.
Callus met een sublieme pass. Belver probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 6:0

17e minuut.
Van Moer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Boca met een sublieme pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba schiet op doel. Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 7:0

18e minuut.
Macasero speelt de bal door. Ceariba rent richting de bal. Ceariba passt de bal zonder na te denken. Belver bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Belver heeft problemen om de bal te vangen. Belver passt de bal met de wreef. Van Moer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Boca de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cole met de inworp. Belver speelt de bal door. Boca met een sublieme pass. Ceariba rent richting de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Belver speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cole geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceariba kopt de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 8:0

28e minuut.
Belver probeert naar een medespeler te passen. Ceariba kan de bal niet met de borst controleren. Boca is nu in balbezit. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Callus controleert de bal met de borst. Cudos is nu in balbezit. Callus onderschept slim de pass. Callus geeft de bal voor. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Van Moer passt de bal in één keer door. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belver geeft de bal voor. Ceariba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 9:0

36e minuut.
Chitic trapt de bal weg. Cole met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 10:0

39e minuut.
Belver passt de bal met de wreef. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba passt de bal in één keer door. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 11:0

40e minuut.
Chitic met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callus met een snelle inworp. Belver is nu in balbezit. Belver geeft een lange en hoge pass. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceariba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 12:0

41e minuut.
Vak heeft problemen om de bal te vangen. Boca onderschept slim de pass. Boca passt de bal zonder na te denken. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Anesin kopt de bal weg. Belver met een sublieme pass. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 21%, Augusta Taurinorum 79%.
Galletto - Augusta Taurinorum 13:0

47e minuut.
Boca rent richting de bal. Belver speelt de bal door. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 14:0

47e minuut.
Vak heeft problemen om de bal te vangen. Boca is nu in balbezit. Belver probeert naar een medespeler te passen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 15:0

49e minuut.
Cudos passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belver bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver geeft een hoge lob. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceariba maakt een snoekduik en kopt de bal. Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barreiro kopt de bal weg. Daar is Vak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole met een sublieme pass. Belver heeft problemen om de bal te vangen. Belver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Duchêne kopt de bal weg. Long rent richting de bal. Met opzet legt Cole zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cole naar de kleedkamers voor een vroege douche. Long is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nordanger komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Belver rent richting de bal. Belver passt de bal zonder na te denken. Nordanger rent richting de bal. Nordanger draait met de bal, schiet en ... Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 16:0

60e minuut.
Buitenspel voor Ceariba. Goede buitenspelval van de verdediging. Serangelo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nordanger is nu in balbezit. Van Moer onderschept slim de pass. Ceariba rent richting de bal. Ceariba draait met de bal, schiet en ... Van Moer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel. Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 17:0

65e minuut.
Pintea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Serangelo met een snelle inworp. Callus heeft problemen om de bal te vangen. Callus geeft de bal voor. Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceariba rent richting de bal. Ceariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 18:0

69e minuut.
Chitic met een harde bal richting middenveld. Vak probeert de bal met de borst te controleren. Gardynik speelt de bal door. Nordanger rent richting de bal. Nordanger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 19:0

70e minuut.
Coana komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Serangelo is nu in balbezit. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long speelt de bal door. Cudos is nu in balbezit. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Belver geeft een lange en hoge pass. Ceariba rent richting de bal. Van Moer speelt de bal door. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 20:0

79e minuut.
Van Moer geeft een hoge lob. Russi probeert de bal met de borst te controleren. Belver met een sublieme pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ... Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Russi geeft een lange en hoge pass. Coana rent richting de bal. Coana geeft de bal voor. Russi kopt de bal weg. Duchêne heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 21:0

82e minuut.
Kofidis speelt de bal door. Belver met een sublieme pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 22:0

85e minuut.
Ceariba rent richting de bal. Van Moer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceariba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Callus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chitic trapt de bal weg. Klungelig pakt Anesin de bal. Anesin geeft een hoge lob. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Callus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belver geeft een lange en hoge pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba draait met de bal, schiet en ... Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 23:0

89e minuut.
Ceariba rent richting de bal. Belver rent richting de bal. Belver probeert naar een medespeler te passen. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Augusta Taurinorum 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 31%, Augusta Taurinorum 69%.
Galletto - Augusta Taurinorum 24:0