Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5707
CAMPIONUL FC Csobotfalva
alta 11 d Tactiek SC Csikszereda
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
36 gemiddelde waardering 45.7
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lukka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cămătaru neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zekić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram geeft de bal voor. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Miriuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC Csobotfalva 0:1

24e minuut.
Tătaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serafini met een snelle inworp. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cămătaru de bal onder controle te krijgen. Creangă is nu in balbezit. Creangă draait met de bal, schiet en ... Nartowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC Csobotfalva 0:2

38e minuut.
Cămătaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu met de inworp. Creangă is nu in balbezit. Creangă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 63%, FC Csobotfalva 37%.
CAMPIONUL - FC Csobotfalva 0:2

46e minuut.
Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sitek passt de bal in één keer door. Daar is Serafini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafini geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb met een sublieme pass. Lukka heeft problemen om de bal te vangen. Lukka schiet op doel. Zekić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 54%, FC Csobotfalva 46%.
CAMPIONUL - FC Csobotfalva 0:2