Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca C.F.FERDINAND
U 523 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 8
58.5 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Hawryszczak onderschept slim de pass. Hirata begaat een overtreding. Hirata krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi speelt de bal door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Tuncelili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mądzielewski kopt de bal weg. Daar is Kochan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel. Tuncelili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 1:0

27e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin geeft een lange en hoge pass. Mowlik kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mowlik geeft een hoge lob. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Campbell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Tuncelili bokst de bal weg.

34e minuut.
Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal zonder na te denken. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Hirata rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 2:0

41e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... Tuncelili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 30%, C.F.FERDINAND 70%.
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 2:0

46e minuut.
Kisieliński komt het veld opgelopen. Verkoppen komt het veld opgelopen. Neculau komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik met een sublieme pass. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias schiet op doel. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 2:1

59e minuut.
Campbell met de inworp. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Togias begaat een overtreding. Togias krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Tuncelili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 3:1

63e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik rent richting de bal. Mowlik geeft een hoge lob. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 4:1

65e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Tuncelili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 45%, C.F.FERDINAND 55%.
Universitatea Cluj-Napoca - C.F.FERDINAND 5:1