Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9329
GoyaNS Omladinac
3-3 Tactiek 3 na 3
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 36.8
good Schieten weak
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


6e minuut.
Cvijić passt de bal zonder na te denken. Boglio probeert naar een medespeler te passen. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 1:0

8e minuut.
Boglio met de inworp. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica rent richting de bal. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager schiet op doel. Gutović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Boglio onderschept slim de pass. Boglio speelt de bal door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boglio speelt de bal door. Hadžić probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 2:0

24e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager onderschept slim de pass. Cvijić onderschept slim de pass. Boglio onderschept slim de pass. Boglio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Boglio rent richting de bal. Boglio geeft een hoge lob. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Đuričić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boglio met een snelle inworp. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hadžić is nu in balbezit. Hadžić geeft een hoge lob. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cvijić probeert de bal met de borst te controleren. Boglio verovert de bal door een tackle van achteren. Boglio met een sublieme pass. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... Gutović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 3:0

43e minuut.
Klungelig pakt Đuričić de bal. Boglio onderschept slim de pass. Boglio passt de bal zonder na te denken. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 45%, Omladinac 55%.
GoyaNS - Omladinac 3:0

46e minuut.
Hadžić geeft een hoge lob. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jager is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boglio wilt de vrije trap nemen. Gutović bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Boglio de bal. Boglio speelt de bal door. Klungelig pakt Jager de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 4:0

52e minuut.
Inworp. Boglio met een snelle inworp. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager onderschept slim de pass. Jager draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 5:0

61e minuut.
Cvijić probeert naar een medespeler te passen. Boglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boglio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 6:0

69e minuut.
Cvijić is nu in balbezit. Boglio onderschept slim de pass. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Boglio is nu in balbezit. Boglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Boglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jager is nu in balbezit. Cvijić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boglio neemt de penalty, wat een uithaal! Gutović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 7:0

82e minuut.
Cvijić rent richting de bal. Cvijić passt de bal met de wreef. Đuričić rent richting de bal. Boglio verovert de bal door een tackle van achteren. Boglio met een sublieme pass. Gutović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cvijić onderschept slim de pass. Boglio verovert de bal door een tackle van achteren. Boglio passt de bal zonder na te denken. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 39%, Omladinac 61%.
GoyaNS - Omladinac 7:0