Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baráti Kör FC. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4009
Baráti Kör FC. Cruising Kings
ziccer1 Tactiek Hello1
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 48.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Eynullayev met een sublieme pass. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 1:0

5e minuut.
Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Feliksiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabrera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 2:0

13e minuut.
Feliksiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Méhes met de inworp. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst passt de bal in één keer door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 3:0

20e minuut.
Kubacki passt de bal zonder na te denken. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal met de wreef. Kubacki rent richting de bal. Kubacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Feliksiak de bal. Ponting is nu in balbezit. Ponting passt de bal zonder na te denken. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Méhes met de inworp. Eynullayev met een sublieme pass. Vignjević speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 4:0

32e minuut.
Sagáth met een sublieme pass. Feliksiak rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Kevingston probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sagáth heeft problemen om de bal te vangen. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 5:0

37e minuut.
Kumasin kopt de bal weg. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki begaat een overtreding. Kubacki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Habas onderschept slim de pass. Habas met een sublieme pass. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka schiet op doel. Kevingston bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Méhes zal de hoekschop nemen. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 33%, Cruising Kings 67%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 5:0

47e minuut.
Eynullayev geeft een hoge lob. Kuleczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pentilä de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Habas speelt de bal door. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Ponting met een harde bal richting middenveld. Eynullayev kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Duchewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard passt de bal met de wreef. Kubacki rent richting de bal. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Habas geeft een hoge lob. Kuleczka kopt de bal weg. Feliksiak heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Kevingston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vanderelst met de inworp. Vignjević is nu in balbezit. Vignjević geeft een hoge lob. Cabrera krijgt zijn hoofd ertegen. Duchewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vanderelst met een snelle inworp. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević probeert naar een medespeler te passen. Habas geeft de bal voor. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Carcalete met een sublieme pass. Kumasin speelt de bal door. Etherington is nu in balbezit. Etherington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Habas geeft een lange en hoge pass. Cabrera kan de bal niet met de borst controleren. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka schiet op doel. Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 6:0

85e minuut.
Zielnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Böőr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 37%, Cruising Kings 63%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 6:0