Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Porta Westfalica
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4166
Celtic Musinè Juventus F.C.
GT7 Tactiek New
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 52.9
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Colombari rent richting de bal. Colombari passt de bal zonder na te denken. Raggiotto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 1:0

4e minuut.
Potestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino rent richting de bal. Sannino geeft een lange en hoge pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari draait met de bal, schiet en ... Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 2:0

5e minuut.
Ulemi speelt de bal door. Raggiotto is nu in balbezit. Casillo probeert naar een medespeler te passen. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ulemi is nu in balbezit. Ulemi geeft een lange en hoge pass. Pascalis kopt de bal weg. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pascalis springt en kopt de bal. Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Pillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 3:0

13e minuut.
Ulemi rent richting de bal. Ulemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Hwan-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sannino met een sublieme pass. Raggiotto rent richting de bal. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Pillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 4:0

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Wenta de bal onder controle te krijgen. Bozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari verovert de bal door een tackle van achteren. Colombari draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 5:0

26e minuut.
Raggiotto is nu in balbezit. Sztanga begaat een overtreding. Raggiotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulemi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pascalis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pascalis kopt de bal weg. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto schiet op doel. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 6:0

38e minuut.
Sannino is nu in balbezit. Sannino geeft de bal voor. Bozza probeert de bal met de borst te controleren. Colombari is nu in balbezit. Colombari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colombari speelt de bal door. Raggiotto rent richting de bal. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 7:0

43e minuut.
Sztanga geeft de bal voor. Basterretxea geeft een lange en hoge pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari geeft de bal voor. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 36%, Juventus F.C. 64%.
Celtic Musinè - Juventus F.C. 7:0

46e minuut.
Midali komt het veld opgelopen. Khanas komt het veld opgelopen. Maas komt het veld opgelopen. Woyzeck komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sztanga probeert de bal met de borst te controleren. Maas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztanga. Sztanga krijgt een gele kaart. Maas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ulemi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 8:0

55e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Bozza is nu in balbezit. Sanzogni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanzogni krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sanzogni passt de bal met de wreef. Khanas rent richting de bal. Khanas passt de bal zonder na te denken. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Midali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midali geeft de bal voor. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ... Pillon bokst de bal weg.

76e minuut.
Pizzolato passt de bal met de wreef. Parodi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Midali. Parodi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Parodi kan niet meer verder spelen. Platini komt het veld opgelopen. Peretti komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pizzolato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Maas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maas passt de bal zonder na te denken. Pascalis rent richting de bal. Pascalis schiet op doel. Pillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 9:0

88e minuut.
Sztanga met een sublieme pass. Ulemi probeert de bal met de borst te controleren. Ulemi passt de bal in één keer door. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Succu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Miculescu neemt vlug de vrije trap. Woyzeck is nu in balbezit. Woyzeck schiet op doel. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Juventus F.C. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 41%, Juventus F.C. 59%.
Celtic Musinè - Juventus F.C. 10:0