Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9988
Shingeki no Kyojin S.C.U.Torreense
X Tactiek 532
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten adequate
formidable Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Savidan rent richting de bal. Savidan passt de bal met de wreef. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 1:0

5e minuut.
Daar is Piruças, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pieniek met een snelle inworp. Pacheco geeft een hoge lob. Savidan maakt een snoekduik en kopt de bal. Donnelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Wiktorski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sardento de bal. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Savidan is nu in balbezit. Savidan haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savidan is nu in balbezit. Savidan met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 2:0

20e minuut.
Wiktorski met een sublieme pass. Pacheco met een sublieme pass. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap. Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 3:0

22e minuut.
Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco met een sublieme pass. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cole is nu in balbezit. Savidan is nu in balbezit. Savidan passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 4:0

27e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Wiktorski is nu in balbezit. Wiktorski passt de bal in één keer door. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wiktorski rent richting de bal. Wiktorski probeert naar een medespeler te passen. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Mudrinić de bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal in één keer door. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wiktorski passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal met de wreef. Savidan controleert de bal met de borst. Savidan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Savidan draait met de bal, schiet en ... Sales verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieniek neemt de hoekschop. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Sales probeert de bal aan de voet te houden. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan draait met de bal, schiet en ... Donnelly bokst de bal weg.

36e minuut.
Wiktorski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Mudrinić is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Donnelly bokst de bal weg.

38e minuut.
Wiktorski rent richting de bal. Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 5:0

43e minuut.
Wiktorski passt de bal in één keer door. Cole speelt de bal door. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Savidan haalt uit met een fantastische trap. Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 28%, S.C.U.Torreense 72%.
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 6:0

54e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieniek met een snelle inworp. Wiktorski geeft een lange en hoge pass. Pacheco springt en kopt de bal. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rembacz kopt de bal weg. Savidan rent richting de bal. Neves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neves krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Brunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniek geeft een hoge lob. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Caro rent richting de bal. Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski passt de bal in één keer door. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco met een sublieme pass. Savidan rent richting de bal. Savidan draait met de bal, schiet en ... Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 7:0

64e minuut.
Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek geeft een hoge lob. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ... Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 8:0

67e minuut.
Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiktorski met een sublieme pass. Cole probeert naar een medespeler te passen. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Savidan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pieniek passt de bal met de wreef. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco speelt de bal door. Savidan is nu in balbezit. Savidan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sales is nu in balbezit. Sales geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Menezes de bal onder controle te krijgen. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Savidan is nu in balbezit. Sardento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savidan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cole geeft de bal voor. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 9:0

74e minuut.
Donnelly trapt de bal weg. Neves heeft problemen om de bal te vangen. Savidan probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco speelt de bal door. Savidan is nu in balbezit. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 10:0

78e minuut.
Klungelig pakt Sales de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pieniek geeft een lange en hoge pass. Pacheco kopt de bal weg. Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 11:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pieniek neemt de hoekschop. Pacheco kopt de bal weg. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Donnelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fragateiro rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 12:0

86e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 13:0

87e minuut.
Monsalve passt de bal zonder na te denken. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 33%, S.C.U.Torreense 67%.
Shingeki no Kyojin - S.C.U.Torreense 13:0