Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jägimäe Torpeedo JK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10867
Jälgimäe Torpeedo JK Jälgimäe Lõvid
nurk Tactiek Corner
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Vilps bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilps geeft een hoge lob. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pihu is nu in balbezit. Entsik rent richting de bal. Pihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 1:0

20e minuut.
Entsik met de inworp. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... O`Connor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 2:0

23e minuut.
Primanin speelt de bal door. Inworp. Pauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Huerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 2:1

30e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Inworp. Entsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Olumets passt de bal met de wreef. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 53%, Jälgimäe Lõvid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 2:2

60e minuut.
Kasak rent richting de bal. Kasak draait met de bal, schiet en ... O`Connor probeert naar een medespeler te passen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Corach is nu in balbezit. Corach geeft een lange en hoge pass. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 2:3

88e minuut.
Inworp. Nahasepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pauri probeert naar een medespeler te passen. Pihu heeft problemen om de bal te vangen. Pihu schiet op doel. O`Connor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 61%, Jälgimäe Lõvid 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jälgimäe Torpeedo JK - Jälgimäe Lõvid 3:3