Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc rooigem Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4782
fc rooigem b-one
532 Tactiek 442nie
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Stănică onderschept slim de pass. Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal zonder na te denken. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Apostolescu passt de bal met de wreef. Néau geeft een lange en hoge pass. Vlerick is nu in balbezit. Stănică onderschept slim de pass. Stănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pollaris is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Merckx verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:1

18e minuut.
Stănică passt de bal zonder na te denken. Färberböck speelt de bal door. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollaris speelt de bal door. Néau bereikt de bal nog maar net als eerste. Néau geeft een hoge lob. Takmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vlerick de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:2

20e minuut.
Pitulea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clymans komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz passt de bal in één keer door. Färberböck speelt de bal door. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:3

34e minuut.
Olszowy met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olszowy rent richting de bal. Damian onderschept slim de pass. Stănică begaat een overtreding. Stănică krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cernenchii geeft de bal voor. Bennesteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennesteker geeft een lange en hoge pass. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Tembrink geeft een lange en hoge pass. Dermul kopt de bal weg. Cernenchii heeft problemen om de bal te vangen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven schiet op doel. Comeyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Apostolescu speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică passt de bal in één keer door. Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică passt de bal in één keer door. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz schiet op doel. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 70%, b-one 30%.
fc rooigem - b-one 0:3

47e minuut.
Olszowy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Néau de bal. Néau probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Néau passt de bal in één keer door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal zonder na te denken. Stănică is nu in balbezit. Stănică schiet op doel. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Färberböck speelt de bal door. Clymans is nu in balbezit. Clymans passt de bal zonder na te denken. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Néau kopt de bal weg. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică met een sublieme pass. Clymans is nu in balbezit. Clymans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Merckx met een sublieme pass. Apostolescu speelt de bal door. Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Clymans rent richting de bal. Clymans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Néau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stănică de bal. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:4

64e minuut.
Apostolescu geeft een lange en hoge pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:5

65e minuut.
Clymans is nu in balbezit. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:6

67e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:7

68e minuut.
Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Färberböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Färberböck passt de bal met de wreef. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Néau met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Néau neemt de hoekschop. Klungelig pakt Takmaz de bal. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu speelt de bal door. Néau speelt de bal door. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel. Xuân Trường bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:8

74e minuut.
Färberböck rent richting de bal. Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Clymans rent richting de bal. Clymans draait met de bal, schiet en ... Vlerick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Néau kopt de bal weg. Klungelig pakt Castelein de bal. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. Xuân Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:9

79e minuut.
Färberböck met een snelle inworp. Clymans heeft problemen om de bal te vangen. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tembrink rent richting de bal. Tembrink passt de bal in één keer door. Clymans is nu in balbezit. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:10

86e minuut.
Vlerick kopt de bal weg. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică rent richting de bal. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans schiet op doel. Xuân Trường bokst de bal weg.

88e minuut.
Vlerick geeft een lange en hoge pass. Néau speelt de bal door. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - b-one 0:11

90e minuut.
Clymans verovert de bal door een tackle van achteren. Clymans geeft de bal voor. Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 85%, b-one 15%.
fc rooigem - b-one 0:11