Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Sabauda FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1999
Napoli United BPFC 1912
4231b Tactiek 5BBP122
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
29.6 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Kantounis geeft een hoge lob. Acaroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Moskov geeft een lange en hoge pass. Gaidarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Koskinen speelt de bal door. Daar is Kiełbasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contra rent richting de bal. Gaidarov rent richting de bal. Gaidarov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nonchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu draait met de bal, schiet en ... Lakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Stankov de bal onder controle te krijgen. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov passt de bal met de wreef. Stoinev rent richting de bal. Stoinev schiet op doel. Karageorgiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli United 51%, BPFC 1912 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napoli United - BPFC 1912 0:0

61e minuut.
Klag verovert de bal door een tackle van achteren. Klag probeert naar een medespeler te passen. Batres is nu in balbezit. Batres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - BPFC 1912 1:0

66e minuut.
Nonchev heeft problemen om de bal te vangen. Nonchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Koskinen de bal. Gaidarov is nu in balbezit. Gaidarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napoli United - BPFC 1912 1:1

75e minuut.
Momchev rent richting de bal. Momchev geeft een hoge lob. Gaidarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Karageorgiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Galilea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - BPFC 1912 1:2

80e minuut.
Moskov passt de bal in één keer door. Nonchev geeft de bal voor. Galilea heeft problemen om de bal te vangen. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Momchev is nu in balbezit. Momchev met een sublieme pass. Gaidarov is nu in balbezit. Gaidarov haalt uit met een fantastische trap. Karageorgiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - BPFC 1912 1:3

87e minuut.
Karakashev geeft de bal voor. Stoinev kopt de bal weg. Gaidarov rent richting de bal. Gaidarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - BPFC 1912 1:4

90e minuut.
Daar is Klag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov geeft een hoge lob. Gaidarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidarov haalt uit met een fantastische trap. Karageorgiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoinev rent richting de bal. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli United - BPFC 1912 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli United 56%, BPFC 1912 44%.
Napoli United - BPFC 1912 1:5