Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potęga Posępnego Czerepu korona kielce 2
5212 Tactiek repka...???
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout met een sublieme pass. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noppert de bal. Noppert schiet op doel. Morán bokst de bal weg.

10e minuut.
Noppert probeert naar een medespeler te passen. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos speelt de bal door. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos speelt de bal door. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:1

17e minuut.
Romo onderschept slim de pass. Romo geeft de bal voor. Della Ragione rent richting de bal. Rebougas onderschept slim de pass. Rebougas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Baleia passt de bal in één keer door. Della Ragione is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baleia. Della Ragione wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Devoldere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorgiladze raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorgiladze met een snel genomen vrije trap. Rebougas kopt de bal weg. Baleia heeft problemen om de bal te vangen. Baleia schiet op doel. Albrechts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kulpa de bal. Rebougas verovert de bal door een tackle van achteren. Rebougas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tepsiev kopt de bal weg. Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleia probeert naar een medespeler te passen. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tepsiev heeft problemen om de bal te vangen. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos probeert naar een medespeler te passen. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert is nu in balbezit. Fisher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fisher krijgt een gele kaart. Noppert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Devoldere wilt de vrije trap nemen. Fisher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Vrodopoulos onderschept slim de pass. Vrodopoulos probeert naar een medespeler te passen. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 58%, korona kielce 2 42%.
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:2

46e minuut.
Ferah komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Johnson speelt de bal door. Anh Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Anh Ðức schiet op doel. Laanemets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Romo met de inworp. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos begaat een overtreding. Vrodopoulos krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pignatari rent richting de bal. Pignatari geeft een hoge lob. Laanemets controleert de bal met de borst. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal met de wreef. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos geeft de bal voor. Anh Ðức maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rebougas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulpa. Rebougas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tepsiev met een snel genomen vrije trap. Rebougas springt en kopt de bal. Albrechts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vrodopoulos rent richting de bal. Vrodopoulos geeft de bal voor. Gwiżdż is nu in balbezit. Ferah verovert de bal door een tackle van achteren. Ferah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Devoldere rent richting de bal. Devoldere passt de bal met de wreef. Dumitriu heeft problemen om de bal te vangen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal in één keer door. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:3

89e minuut.
Gorgiladze heeft problemen om de bal te vangen. Johnson onderschept slim de pass. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potęga Posępnego Czerepu 56%, korona kielce 2 44%.
Potęga Posępnego Czerepu - korona kielce 2 0:4