Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2964
FCBJ Shelbourne F.C.
442 Tactiek Magic Power
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 40
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Gorgan probeert naar een medespeler te passen. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing onderschept slim de pass. Chi Hing geeft een hoge lob. Fenn is nu in balbezit. Fenn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chi Hing probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walendziuk. Walendziuk krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ourdouillie geeft de bal voor. Pradhan kopt de bal weg. Hines is nu in balbezit. Chi Hing is nu in balbezit. Chi Hing haalt uit met een fantastische trap. Smadga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ishtoyan speelt de bal door. Gleeson is nu in balbezit. Gleeson passt de bal zonder na te denken. Hines bereikt de bal nog maar net als eerste. Hines draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leblond passt de bal in één keer door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal met de wreef. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... Jagannathan bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert McCann de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 42%, Shelbourne F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBJ - Shelbourne F.C. 0:0

49e minuut.
Jagannathan speelt de bal door. Halika kopt de bal weg. Mulligan is nu in balbezit. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ishtoyan onderschept slim de pass. Ishtoyan met een sublieme pass. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. Jagannathan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yunpeng komt het veld opgelopen. Sullivan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojima komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ishtoyan passt de bal zonder na te denken. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft een hoge lob. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. Jagannathan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Truman komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pradhan geeft de bal voor. Truman rent richting de bal. Truman probeert naar een medespeler te passen. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock begaat een overtreding. Hobbock krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ishtoyan probeert naar een medespeler te passen. Finucane is nu in balbezit. Met opzet legt Jung zijn tegenspeler op de grond. Jung krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mulligan. Walendziuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Halika zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hobbock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. Jagannathan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 51%, Shelbourne F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBJ - Shelbourne F.C. 0:0