Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Herta Vernello ASD Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1240
Herta Vernello ASD AtleticoMonaco
4-3-3 Tactiek Canosalandia
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Yağlısakal probeert naar een medespeler te passen. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu geeft een hoge lob. Doru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:1

14e minuut.
Jemson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Honceriu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jemson maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerlicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:2

21e minuut.
Honceriu met de inworp. Jemson geeft een lange en hoge pass. Gadea geeft een hoge lob. Doru springt en kopt de bal. Jerlicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:3

30e minuut.
Yağlısakal verovert de bal door een tackle van achteren. Yağlısakal passt de bal in één keer door. Gadea rent richting de bal. Gadea geeft de bal voor. Jemson springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gadea passt de bal in één keer door. Doru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lolos. Lolos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams geeft de bal voor. Engel kopt de bal weg. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Honceriu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jemson de bal. Jemson schiet op doel. Jerlicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 71%, AtleticoMonaco 29%.
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:3

46e minuut.
Lorenzo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Rothwell de bal. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağlısakal geeft een lange en hoge pass. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ... Jerlicz bokst de bal weg.

53e minuut.
Jemson passt de bal zonder na te denken. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donatelli is nu in balbezit. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Donatelli is nu in balbezit. Donatelli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Righini de bal onder controle te krijgen. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosh met een snelle inworp. Gadea rent richting de bal. Gadea geeft een lange en hoge pass. Jemson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:5

68e minuut.
Gadea probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Met opzet legt Lolos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lolos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Donatelli is nu in balbezit. Donatelli passt de bal in één keer door. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:6

71e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Donatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatelli passt de bal zonder na te denken. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Ka Lung komt het veld opgelopen. Andrade komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rothwell onderschept slim de pass. Bosh met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jemson rent richting de bal. Jemson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie passt de bal met de wreef. Engel is nu in balbezit. De Meza is nu in balbezit. De Meza haalt uit met een fantastische trap. Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Donatelli is nu in balbezit. Donatelli passt de bal met de wreef. Gadea geeft een lange en hoge pass. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 0:7

82e minuut.
Rothwell kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisshaar met een snelle inworp. De Meza geeft een hoge lob. Engel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Weisshaar is nu in balbezit. Weisshaar met een sublieme pass. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza schiet op doel. Ventura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 67%, AtleticoMonaco 33%.
Herta Vernello ASD - AtleticoMonaco 1:7