Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Háromszék Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5962
F.C.Háromszėk SZV Club
zs433 Tactiek vince532
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 35.5
outstanding Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Tollebeek met een sublieme pass. Klungelig pakt Bá Long de bal. Bá Long speelt de bal door. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Ravani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tollebeek. Ravani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Novi onderschept slim de pass. Novi met een sublieme pass. Wood is nu in balbezit. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Enciso rent richting de bal. Tagle verovert de bal door een tackle van achteren. Tagle geeft een lange en hoge pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. Pintilii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintilii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 1:0

12e minuut.
Skalenakis geeft een hoge lob. Novi is nu in balbezit. Novi passt de bal met de wreef. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi geeft de bal voor. Macchiavello kopt de bal weg. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tagle met een sublieme pass. Macchiavello heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tagle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kadúk krijgt zijn hoofd ertegen. Pintilii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Novi rent richting de bal. Kadúk rent richting de bal. Kadúk passt de bal zonder na te denken. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Andrysz probeert naar een medespeler te passen. Tagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagle geeft een hoge lob. Kadúk rent richting de bal. Kadúk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cuzuban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Novi met een snelle inworp. Tollebeek geeft een lange en hoge pass. Kadúk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tollebeek rent richting de bal. Enciso is nu in balbezit. Tollebeek onderschept slim de pass. Tollebeek geeft de bal voor. Kadúk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi geeft een lange en hoge pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tagle passt de bal zonder na te denken. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello heeft problemen om de bal te vangen. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Pintilii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
van der Moot is nu in balbezit. Tollebeek onderschept slim de pass. Tollebeek geeft een lange en hoge pass. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Pintilii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hruszowiec onderschept slim de pass. Hruszowiec geeft een hoge lob. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk geeft de bal voor. Macchiavello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 2:0

44e minuut.
Tagle rent richting de bal. Tagle passt de bal in één keer door. Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek geeft de bal voor. Kadúk krijgt zijn hoofd ertegen. Pintilii bokst de bal weg. Skalenakis rent richting de bal. Skalenakis geeft een hoge lob. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 16%, SZV Club 84%.
F.C.Háromszėk - SZV Club 2:0

46e minuut.
Nosov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wood geeft een lange en hoge pass. Andrysz probeert de bal aan de voet te houden. Andrysz probeert naar een medespeler te passen. Kadúk rent richting de bal. Kadúk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tagle met een sublieme pass. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello passt de bal in één keer door. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kadúk is nu in balbezit. Kadúk met een sublieme pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Pintilii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 3:0

56e minuut.
Tagle kopt de bal weg. Kadúk rent richting de bal. Kadúk geeft de bal voor. Nosov is nu in balbezit. Nosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 4:0

58e minuut.
Storry met een sublieme pass. Nosov is nu in balbezit. Nosov passt de bal zonder na te denken. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Macchiavello stond buitenspel. Pintilii neemt vlug de vrije trap. Tollebeek probeert naar een medespeler te passen. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintilii bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Tagle onderschept slim de pass. Kadúk is nu in balbezit. Tagle met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov passt de bal met de wreef. Tagle met een sublieme pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Nosov onderschept slim de pass. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Cuzuban geeft een lange en hoge pass. Andrysz kopt de bal weg. Tagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Pintilii met een sublieme pass. Tollebeek kopt de bal weg. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ... Pintilii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tagle kopt de bal weg. Klungelig pakt Macchiavello de bal. Kadúk rent richting de bal. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Tagle de bal. Andrysz rent richting de bal. Andrysz geeft een hoge lob. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 5:0

73e minuut.
Tollebeek met een sublieme pass. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van der Moot zijn tegenspeler op de grond. van der Moot krijgt een gele kaart. Nosov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tagle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macchiavello springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
van der Moot kan de bal niet met de borst controleren. Nosov is nu in balbezit. Nosov passt de bal met de wreef. Tagle heeft problemen om de bal te vangen. Tagle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 6:0

81e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kutlagić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Andrysz kopt de bal weg. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk rent richting de bal. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 7:0

87e minuut.
Tagle probeert naar een medespeler te passen. Kadúk rent richting de bal. Met opzet legt Enciso zijn tegenspeler op de grond. Enciso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 13%, SZV Club 87%.
F.C.Háromszėk - SZV Club 7:0