Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Royal CF Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2119
Royal CF RTS JUVE
4_1_3_2 Tactiek Conte
48% Balbezit 52%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 40.7
formidable Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Kordana probeert naar een medespeler te passen. Rima met een sublieme pass. Koçaner kopt de bal weg. Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Cacavale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 1:0

3e minuut.
Grębosz probeert naar een medespeler te passen. Ekşimez rent richting de bal. Stenka met een sublieme pass. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Rima met een sublieme pass. Inworp. Grębosz met de inworp. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Štístko met een sublieme pass. Klungelig pakt Rodriguez de bal. Štístko is nu in balbezit. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 2:0

6e minuut.
Inworp. Grębosz met een snelle inworp. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Rima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 3:0

9e minuut.
Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale passt de bal in één keer door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 4:0

10e minuut.
Štístko rent richting de bal. Štístko passt de bal in één keer door. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Rima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 5:0

11e minuut.
Chía heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grębosz met een snelle inworp. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. Rima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 6:0

12e minuut.
Štístko is nu in balbezit. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 7:0

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rima niet meer kan verder spelen. Stopa komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Jurado geeft de bal voor. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka passt de bal zonder na te denken. Rodriguez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kordana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodriguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stopa met een harde bal richting middenveld. Inworp. Grębosz met de inworp. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sewera stond buitenspel. Grębosz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Stopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 8:0

22e minuut.
Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Ertekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kordana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rodriguez de bal. Rodriguez schiet op doel. Stopa bokst de bal weg. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 9:0

25e minuut.
Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko passt de bal zonder na te denken. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Stopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 10:0

26e minuut.
Štístko rent richting de bal. Štístko passt de bal met de wreef. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Stopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rodriguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 11:0

28e minuut.
Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko speelt de bal door. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 12:0

29e minuut.
Kordana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodriguez speelt de bal door. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Stopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 13:0

30e minuut.
Grębosz passt de bal met de wreef. Grzanka speelt de bal door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Stopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 14:0

34e minuut.
Sewera speelt de bal door. Inworp. Grębosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kordana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Stopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 15:0

36e minuut.
Koçaner heeft problemen om de bal te vangen. Grębosz met een sublieme pass. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Stopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kordana met een snelle inworp. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 16:0

40e minuut.
Grębosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štístko is nu in balbezit. Štístko speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 17:0

43e minuut.
Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana speelt de bal door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 18:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grębosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Stopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 10%, RTS JUVE 90%.
Royal CF - RTS JUVE 18:0

46e minuut.
Lamka komt het veld opgelopen. Wołowicz komt het veld opgelopen. Bambosz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lamka met een snelle inworp. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale speelt de bal door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 19:0

48e minuut.
Stopa probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lamka met de inworp. Cacavale heeft problemen om de bal te vangen. Cacavale schiet op doel. Stopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Paal! Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 20:0

50e minuut.
Matysek geeft een hoge lob. Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko passt de bal in één keer door. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Štístko is nu in balbezit. Štístko speelt de bal door. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 21:0

54e minuut.
Chía geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamka met een snelle inworp. Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko speelt de bal door. Stopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko met een sublieme pass. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Stopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 22:0

57e minuut.
Matysek geeft de bal voor. Stenka met een sublieme pass. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez schiet op doel. Stopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 23:0

58e minuut.
Lamka met de inworp. Stenka speelt de bal door. Štístko is nu in balbezit. Štístko draait met de bal, schiet en ... Stopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 24:0

60e minuut.
Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz passt de bal zonder na te denken. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 25:0

61e minuut.
Štístko is nu in balbezit. Cacavale rent richting de bal. Cacavale passt de bal met de wreef. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Stopa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 26:0

63e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal met de wreef. Cacavale rent richting de bal. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 27:0

64e minuut.
Stenka rent richting de bal. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez schiet op doel. Stopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kordana kopt de bal weg. Klungelig pakt Štístko de bal. Štístko speelt de bal door. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 28:0

66e minuut.
Inworp. Lamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 29:0

69e minuut.
Foy is nu in balbezit. Štístko onderschept slim de pass. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ... Stopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 30:0

71e minuut.
Kordana passt de bal met de wreef. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal met de wreef. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 31:0

73e minuut.
Lamka is nu in balbezit. Lamka passt de bal met de wreef. Stenka met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Stopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 32:0

78e minuut.
Stenka rent richting de bal. Stenka passt de bal zonder na te denken. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Stopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 33:0

80e minuut.
Koçaner passt de bal zonder na te denken. Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Štístko met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 34:0

81e minuut.
Engel geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamka zal de hoekschop nemen. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Lamka met de inworp. Cacavale speelt de bal door. Pancinha rent richting de bal. Pancinha probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jarmoluk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Stopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kordana met een snelle inworp. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez met een sublieme pass. Štístko met een sublieme pass. Klungelig pakt Cacavale de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - RTS JUVE 35:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 16%, RTS JUVE 84%.
Royal CF - RTS JUVE 35:0