Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mangualde Assoc.`s Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3570
Mangualde Assoc.`s SMUGGLERS
anzol Tactiek last one
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Mętel kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitarek de bal. Caldas is nu in balbezit. Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nissilä met de inworp. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel is nu in balbezit. Caldas onderschept slim de pass. Caldas geeft een hoge lob. Allas bokst de bal weg.

6e minuut.
Bednarski passt de bal in één keer door. Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski speelt de bal door. Sitarek rent richting de bal. Sitarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Corolico passt de bal met de wreef. Freira is nu in balbezit. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira onderschept slim de pass. Freira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 1:0

10e minuut.
Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corolico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Freira springt en kopt de bal. Allas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 2:0

14e minuut.
Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira draait met de bal, schiet en ... Allas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 3:0

23e minuut.
Olivo speelt de bal door. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel passt de bal in één keer door. Zlatanić is nu in balbezit. Zlatanić haalt uit met een fantastische trap. Natividade bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apolinario met de inworp. Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico verovert de bal door een tackle van achteren. Corolico geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bednarski speelt de bal door. Zlatanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zlatanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 3:1

40e minuut.
Mętel met een sublieme pass. Sitarek rent richting de bal. Bílko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bílko krijgt een gele kaart. Sitarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sitarek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Natividade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 45%, SMUGGLERS 55%.
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 3:1

52e minuut.
Nissilä rent richting de bal. Nissilä passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caldas de bal. Sitarek rent richting de bal. Sitarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Freira is nu in balbezit. Ciechański verovert de bal door een tackle van achteren. Corolico verovert de bal door een tackle van achteren. Corolico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 4:1

80e minuut.
Zama geeft de bal voor. Bednarski rent richting de bal. Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Zlatanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Derdaś geeft een lange en hoge pass. Nwanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mętel geeft een hoge lob. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Natividade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zlatanić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 51%, SMUGGLERS 49%.
Mangualde Assoc.`s - SMUGGLERS 4:2