Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Pancho Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5999
FC Pancho Fc Lough Allen
Neu2023 Tactiek 532neu
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 43.2
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Mouha kopt de bal weg. Klungelig pakt Michnik de bal. Michnik geeft een lange en hoge pass. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wajerczyk kopt de bal weg. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 1:0

4e minuut.
Thurre is nu in balbezit. Thurre passt de bal met de wreef. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 2:0

18e minuut.
Furnaro is nu in balbezit. Michnik is nu in balbezit. Michnik passt de bal in één keer door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ... Jacquemin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michnik speelt de bal door. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mouha geeft een hoge lob. Hoff rent richting de bal. Thurre onderschept slim de pass. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wajerczyk geeft een hoge lob. Thurre kopt de bal weg. Klungelig pakt Furnaro de bal. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Mouha de bal. Mouha geeft een hoge lob. Thurre is nu in balbezit. Thurre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 3:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouha met de inworp. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jacquemin met een harde bal richting middenveld. Mouha kopt de bal weg. Klungelig pakt Erbaş de bal. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ... Jacquemin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mouha neemt vlug de vrije trap. Thurre kopt de bal weg. Cruzata rent richting de bal. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 21%, Fc Lough Allen 79%.
FC Pancho - Fc Lough Allen 4:0

47e minuut.
Penzavalli trapt de bal weg. Mouha kopt de bal weg. Klungelig pakt Thurre de bal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 5:0

50e minuut.
Buitenspel voor Luyet. Goede buitenspelval van de verdediging. Galante neemt vlug de vrije trap. Thurre kopt de bal weg. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin bokst de bal weg. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mouha speelt de bal door. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 6:0

66e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik geeft een lange en hoge pass. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 7:0

70e minuut.
Daar is Thurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erbaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thurre raakt geblesseerd tijdens het duel. Michnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thurre kopt de bal weg. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mouha kopt de bal weg. Daar is Kaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzata rent richting de bal. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 8:0

77e minuut.
Mouha is nu in balbezit. Mouha passt de bal met de wreef. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Jacquemin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruzata rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 9:0

79e minuut.
Wajerczyk kopt de bal weg. Mouha is nu in balbezit. Mouha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruzata de bal. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Federer met een snelle inworp. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Fc Lough Allen 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 35%, Fc Lough Allen 65%.
FC Pancho - Fc Lough Allen 10:0