Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PALAZA ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8897
FC PALAZA V T PFK CSKA SOFIA
ivaka Tactiek redred
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
61 gemiddelde waardering 35.9
incredible Schieten good
excellent Passen average
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov passt de bal in één keer door. Mahony is nu in balbezit. Mahony geeft een lange en hoge pass. Shterev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Szmuc probeert naar een medespeler te passen. Klimentov heeft problemen om de bal te vangen. Klimentov geeft de bal voor. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 1:0

6e minuut.
Panteleev geeft een hoge lob. Brаsnarov kopt de bal weg. Minev heeft problemen om de bal te vangen. Shterev is nu in balbezit. Shterev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Mahony speelt de bal door. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev haalt uit met een fantastische trap. Pavlićević heeft problemen om de bal te vangen. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Zvezdev bokst de bal weg.

13e minuut.
Brаsnarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony geeft een lange en hoge pass. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević schiet op doel. Zvezdev bokst de bal weg.

15e minuut.
Folchi probeert naar een medespeler te passen. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pavlićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlićević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 2:0

21e minuut.
Klimentov is nu in balbezit. Klimentov geeft een hoge lob. Shterev heeft problemen om de bal te vangen. Shterev haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 3:0

23e minuut.
Klimentov rent richting de bal. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Mahony speelt de bal door. Shterev is nu in balbezit. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Osicki geeft een lange en hoge pass. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov passt de bal met de wreef. Shterev rent richting de bal. Shterev draait met de bal, schiet en ... Zvezdev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 4:0

29e minuut.
Shterev geeft een hoge lob. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuneman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuneman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Folchi passt de bal met de wreef. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov speelt de bal door. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 19%, PFK CSKA SOFIA 81%.
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 4:0

51e minuut.
Brаsnarov is nu in balbezit. Minev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brаsnarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brаsnarov met een snel genomen vrije trap. Shterev springt en kopt de bal. Zvezdev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grozdanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimentov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folchi heeft problemen om de bal te vangen. Folchi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Minev geeft de bal voor. Inworp. Mahony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brаsnarov geeft een hoge lob. Pavlićević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 5:0

57e minuut.
Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony passt de bal met de wreef. Folchi is nu in balbezit. Shterev rent richting de bal. Shterev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grozdanov de bal. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 6:0

62e minuut.
Doeltrap. Mihalev komt het veld opgelopen. Brusnarov komt het veld opgelopen. Sotirov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pavlićević onderschept slim de pass. Pavlićević geeft de bal voor. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 23%, PFK CSKA SOFIA 77%.
FC PALAZA V T - PFK CSKA SOFIA 6:0