Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PEPPERSON Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6180
PEPPERSON Sove Utd
GangWing Tactiek opale sr.
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Barat geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bekkema stond buitenspel. Ierardi neemt vlug de vrije trap. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. Şabanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Sove Utd 1:0

9e minuut.
Bekkema is nu in balbezit. Caraus onderschept slim de pass. Calcetti geeft een hoge lob. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel. Şabanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bekkema is nu in balbezit. Calcetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraus rent richting de bal. Caraus geeft een hoge lob. Cervone springt en kopt de bal. Şabanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Caifano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasparetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetto passt de bal in één keer door. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Calcetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekkema. Bekkema krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Serpe passt de bal in één keer door. Daar is Caifano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEPPERSON - Sove Utd 1:1

17e minuut.
Pajka probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Serpe onderschept slim de pass. Serpe geeft een hoge lob. Cominelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Battiato speelt de bal door. Caifano rent richting de bal. Neto rent richting de bal. Neto draait met de bal, schiet en ... Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Sove Utd 1:2

21e minuut.
Calcetti passt de bal in één keer door. Caraus is nu in balbezit. Caraus passt de bal in één keer door. Cervone heeft problemen om de bal te vangen. Cervone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ierardi is nu in balbezit. Battiato probeert naar een medespeler te passen. Candia probeert naar een medespeler te passen. Bekkema is nu in balbezit. Bekkema geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Calcetti verovert de bal door een tackle van achteren. Calcetti geeft een lange en hoge pass. Powierża heeft problemen om de bal te vangen. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEPPERSON - Sove Utd 2:2

33e minuut.
Oppizi kopt de bal weg. Caraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraus passt de bal in één keer door. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Caraus verovert de bal door een tackle van achteren. Caraus speelt de bal door. Calcetti speelt de bal door. Cervone heeft problemen om de bal te vangen. Cervone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şabanov trapt de bal weg van het doel. Caifano kopt de bal weg. Cominelli rent richting de bal. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Oppizi de bal onder controle te krijgen. Pajka rent richting de bal. Pajka passt de bal zonder na te denken. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neto met een snelle inworp. Levy geeft de bal voor. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia schiet op doel. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Sove Utd 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 43%, Sove Utd 57%.
PEPPERSON - Sove Utd 2:3

60e minuut.
Buitenspel voor Candia. Goede buitenspelval van de verdediging. Siontis komt het veld opgelopen. Fanerdi komt het veld opgelopen. Ivaldo komt het veld opgelopen. Collins komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ivaldo geeft de bal voor. Candia kopt de bal weg. Battiato probeert naar een medespeler te passen. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barat rent richting de bal. Barat passt de bal met de wreef. Daar is Ivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldo schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Maggioni komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Siontis geeft de bal voor. Maggioni kopt de bal weg. Levy probeert de bal aan de voet te houden. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Sove Utd 2:4

85e minuut.
Folgheraiter onderschept slim de pass. Folgheraiter geeft de bal voor. Klungelig pakt Serpe de bal. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. Galande bokst de bal weg.

86e minuut.
Ivaldo is nu in balbezit. Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi speelt de bal door. Gasparetto rent richting de bal. Gasparetto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 47%, Sove Utd 53%.
PEPPERSON - Sove Utd 2:4