Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc recolta Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6431
fc recolta Raja s klupe
m Tactiek skroz sigurno
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović is nu in balbezit. Gherea begaat een overtreding. Gherea krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Brochocki rent richting de bal. Olăroiu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olăroiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Aarikka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Necula met een snelle inworp. Adrian geeft de bal voor. Lord springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Baubonne heeft problemen om de bal te vangen. Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Cociş probeert naar een medespeler te passen. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Anirudhha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Raja s klupe 1:0

30e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Raja s klupe 2:0

32e minuut.
Doboş speelt de bal door. Gherea is nu in balbezit. Gherea passt de bal met de wreef. Cociş probeert de bal met de borst te controleren. Cociş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Deleanu probeert naar een medespeler te passen. Contra is nu in balbezit. Contra passt de bal met de wreef. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri schiet op doel. Mitrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Brochocki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Raja s klupe 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 54%, Raja s klupe 46%.
fc recolta - Raja s klupe 2:1

58e minuut.
Necula onderschept slim de pass. Necula probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Raja s klupe 3:1

64e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Gherea passt de bal in één keer door. Anirudhha rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel. Čolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adrian geeft de bal voor. Cociş kopt de bal weg. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. Čolan bokst de bal weg.

68e minuut.
Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal met de wreef. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Čolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Raja s klupe 4:1

72e minuut.
Palmintieri is nu in balbezit. Puchici onderschept slim de pass. Puchici probeert naar een medespeler te passen. Brochocki rent richting de bal. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Mitrana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 52%, Raja s klupe 48%.
fc recolta - Raja s klupe 4:1