Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Les Casse-Têtes Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6995
Les Casse-Têtes JK Kuressaare
L&L4 Tactiek Blitz 6.1
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
44.9 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Täkker rent richting de bal. Täkker schiet op doel. Huguet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 0:1

8e minuut.
Olvet onderschept slim de pass. Olvet speelt de bal door. Täkker rent richting de bal. Täkker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 0:2

20e minuut.
Desbois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaigneau rent richting de bal. Chaigneau geeft een lange en hoge pass. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chaigneau met de inworp. Clere geeft de bal voor. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jan is nu in balbezit. Olvet verovert de bal door een tackle van achteren. Chaigneau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaigneau krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mangusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois verovert de bal door een tackle van achteren. Desbois met een sublieme pass. McQuilken rent richting de bal. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereta komt het veld opgelopen. Vesi komt het veld opgelopen. Kelder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 44%, JK Kuressaare 56%.
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 0:2

47e minuut.
Buitenspel voor Bossis. Goede buitenspelval van de verdediging. Vesi neemt vlug de vrije trap. Daar is Mattler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Täkker rent richting de bal. Täkker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Karpov passt de bal zonder na te denken. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Täkker is nu in balbezit. Täkker draait met de bal, schiet en ... Huguet bokst de bal weg.

58e minuut.
Buitenspel voor Bereta. Goede buitenspelval van de verdediging. Amisse neemt vlug de vrije trap. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 1:2

63e minuut.
Amisse geeft de bal voor. Jan kopt de bal weg. Daar is Vesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossis is nu in balbezit. Bossis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chaigneau kopt de bal weg. Kelder geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mattler de bal onder controle te krijgen. Täkker rent richting de bal. Täkker draait met de bal, schiet en ... Huguet bokst de bal weg.

66e minuut.
Clere geeft een hoge lob. Jan kopt de bal weg. McQuilken is nu in balbezit. Bossis is nu in balbezit. Bossis draait met de bal, schiet en ... Camejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. McQuilken rent richting de bal. McQuilken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 2:2

71e minuut.
Chaigneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangusson onderschept slim de pass. Mangusson probeert naar een medespeler te passen. Bereta is nu in balbezit. Bereta geeft een hoge lob. Huguet bokst de bal weg. Täkker controleert de bal met de borst. Täkker draait met de bal, schiet en ... Huguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 2:3

73e minuut.
Bereta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kindelán komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Olvet kopt de bal weg. Mangusson is nu in balbezit. Mangusson passt de bal in één keer door. McQuilken rent richting de bal. McQuilken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jacquemin rent richting de bal. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Täkker rent richting de bal. Täkker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bossis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kelder maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Huguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 54%, JK Kuressaare 46%.
Les Casse-Têtes - JK Kuressaare 2:4