Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Degrelle`s Warriors Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2746
Degrelle`s Warriors Reconquista FFC
RAIDER IV EVO Tactiek m4312s.220122
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 60.4
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Kolenda speelt de bal door. Lissandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin geeft een lange en hoge pass. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller draait met de bal, schiet en ... Sovilj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:1

14e minuut.
Freitas geeft de bal voor. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim speelt de bal door. Joller rent richting de bal. Joller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Fírvida verovert de bal door een tackle van achteren. Joller is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vadim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitrousis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:2

21e minuut.
Boyacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolenda. Stankov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stankov kan niet meer verder spelen. Carrillo komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Sovilj probeert naar een medespeler te passen. Rofes kopt de bal weg. Lissandrin geeft een lange en hoge pass. Joller rent richting de bal. Joller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:3

28e minuut.
Daar is Joller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascu rent richting de bal. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller schiet op doel. Sovilj bokst de bal weg. Jendrysiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Trappe de bal. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Sovilj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kolenda passt de bal zonder na te denken. Vadim is nu in balbezit. Vadim met een sublieme pass. Joller is nu in balbezit. Joller schiet op doel. Sovilj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Urdea rent richting de bal. Inworp. Urdea met een snelle inworp. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freitas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitrousis maakt een snoekduik en kopt de bal. Fírvida probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:4

43e minuut.
Kolenda rent richting de bal. Kolenda passt de bal in één keer door. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim geeft de bal voor. Joller springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Joller passt de bal zonder na te denken. Vadim geeft een hoge lob. Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Joller is nu in balbezit. Joller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 68%, Reconquista FFC 32%.
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:4

47e minuut.
Jendrysiak kopt de bal weg. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trappe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Thorsø geeft de bal voor. Mitrousis kopt de bal weg. Joller is nu in balbezit. Joller schiet op doel. Sovilj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:5

61e minuut.
Kolenda met de inworp. Freitas geeft de bal voor. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel. Sovilj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:6

64e minuut.
Thorsø is nu in balbezit. Thorsø geeft een hoge lob. Daar is Boyacıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:7

70e minuut.
Kolenda passt de bal zonder na te denken. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin passt de bal in één keer door. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lissandrin rent richting de bal. Lissandrin geeft een hoge lob. Daar is Joller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:8

83e minuut.
Hauri kopt de bal weg. Freitas rent richting de bal. Freitas passt de bal zonder na te denken. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. Sovilj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 62%, Reconquista FFC 38%.
Degrelle`s Warriors - Reconquista FFC 0:8