Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3798
Gretese Turris Libyssonis
amichevole Tactiek 2vs2
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


12e minuut.
Pasi passt de bal in één keer door. Rådigh probeert naar een medespeler te passen. Pasi is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Raça bokst de bal weg. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 1:0

14e minuut.
Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza met een sublieme pass. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadio rent richting de bal. Amadio schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Bussemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussemi met een sublieme pass. Amadio is nu in balbezit. Amadio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caiazza kopt de bal weg. Pasi probeert naar een medespeler te passen. Angelo rent richting de bal. Amadio onderschept slim de pass. Amadio draait met de bal, schiet en ... Raça bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Raça met een sublieme pass. Caiazza kopt de bal weg. Pasi probeert de bal aan de voet te houden. Bussemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussemi schiet op doel. Raça bokst de bal weg.

26e minuut.
Amadio onderschept slim de pass. Bussemi speelt de bal door. Grazzani is nu in balbezit. Grazzani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 2:0

31e minuut.
Dionigi rent richting de bal. Dionigi geeft de bal voor. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 3:0

37e minuut.
Lasalandra rent richting de bal. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio onderschept slim de pass. Amadio draait met de bal, schiet en ... Raça bokst de bal weg. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 49%, Turris Libyssonis 51%.
Gretese - Turris Libyssonis 3:0

46e minuut.
Caiazza speelt de bal door. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi geeft een hoge lob. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Batty passt de bal in één keer door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza passt de bal met de wreef. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bussemi probeert naar een medespeler te passen. Grazzani rent richting de bal. Grazzani passt de bal zonder na te denken. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grazzani geeft de bal voor. Pasi heeft problemen om de bal te vangen. Amadio onderschept slim de pass. Amadio draait met de bal, schiet en ... Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 4:0

59e minuut.
Pasi geeft de bal voor. Amadio rent richting de bal. Lasalandra is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Caiazza draait met de bal, schiet en ... Rådigh speelt de bal door. Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 5:0

77e minuut.
Daar is Bardoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardoni speelt de bal door. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza onderschept slim de pass. Caiazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 49%, Turris Libyssonis 51%.
Gretese - Turris Libyssonis 5:0