Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Plebiscito Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6106
Real Plebiscito Onda Verde
jorgenB Tactiek tre
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 36.6
solid Schieten average
average Passen adequate
solid Verdedigen average


12e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco passt de bal zonder na te denken. Tecchio rent richting de bal. Tecchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Napoliello passt de bal in één keer door. Alì geeft de bal voor. Daar is Allieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchio rent richting de bal. Tecchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alì onderschept slim de pass. Alì probeert naar een medespeler te passen. Stocchi rent richting de bal. Baleani onderschept slim de pass. Baleani haalt uit met een fantastische trap. Butteri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Onda Verde 1:0

25e minuut.
Allieri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerardi. Allieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Allieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Tecchio de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Butteri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Allieri neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tecchio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tecchio kopt de bal weg. Daar is Gerardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Onda Verde 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 47%, Onda Verde 53%.
Real Plebiscito - Onda Verde 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franchi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Farella komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Franceschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschetti geeft een lange en hoge pass. Gattoni heeft problemen om de bal te vangen. Farella bereikt de bal nog maar net als eerste. Farella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Stefanon geeft een hoge lob. Allieri kopt de bal weg. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Onda Verde 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 42%, Onda Verde 58%.
Real Plebiscito - Onda Verde 3:0