Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: en Recuerdo a Marcelino
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8057
Crumor C.F. Javiepm
412-extD-2p Tactiek Jpm2
31% Balbezit 69%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 57.8
zwak Schieten solide
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen formidabel


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treviño met de inworp. Rivillos speelt de bal door. Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Llompart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rivillos rent richting de bal. Rivillos geeft de bal voor. Llompart rent richting de bal. Llompart haalt uit met een fantastische trap. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:1

10e minuut.
Procopio geeft een hoge lob. Treviño is nu in balbezit. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño geeft een lange en hoge pass. Coello krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

22e minuut.
de la Cal met een sublieme pass. Rivillos met een sublieme pass. Treviño geeft een lange en hoge pass. Llompart krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Butea is nu in balbezit. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos met een sublieme pass. Klungelig pakt Llompart de bal. Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Coello kopt de bal weg. de la Cal rent richting de bal. de la Cal speelt de bal door. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:2

36e minuut.
Selymes komt het veld opgelopen. Świerczok komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Selymes speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Coello passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fernández García rent richting de bal. Fernández García geeft een lange en hoge pass. García Fonseca kopt de bal weg. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok haalt uit met een fantastische trap. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:3

44e minuut.
Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello geeft de bal voor. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok haalt uit met een fantastische trap. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:4

45e minuut.
Bartrés komt het veld opgelopen. Sanmiguel komt het veld opgelopen. Luke komt het veld opgelopen.

45e minuut.
de Los Ríos probeert de bal met de borst te controleren. Rivillos is nu in balbezit. Rivillos speelt de bal door. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Finster bokst de bal weg. Robledo kopt de bal weg. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño passt de bal in één keer door. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok haalt uit met een fantastische trap. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 83%, Javiepm 17%.
Crumor C.F. - Javiepm 0:5

49e minuut.
Rivillos passt de bal zonder na te denken. Treviño is nu in balbezit. Treviño geeft een hoge lob. Świerczok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Treviño rent richting de bal. Treviño geeft de bal voor. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello geeft een lange en hoge pass. Daar is Wihatmoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

57e minuut.
Coello geeft een hoge lob. Daar is Wihatmoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok draait met de bal, schiet en ... Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:6

64e minuut.
Wihatmoko is nu in balbezit. Coello onderschept slim de pass. Coello geeft een lange en hoge pass. Świerczok rent richting de bal. Świerczok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:7

67e minuut.
Luke neemt vlug de vrije trap. Coello rent richting de bal. Coello geeft een lange en hoge pass. Świerczok maakt een snoekduik en kopt de bal. Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:8

71e minuut.
de Los Ríos speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello haalt uit met een fantastische trap. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Treviño passt de bal zonder na te denken. Rivillos rent richting de bal. Rivillos passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Germán de bal. Fernández García bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok schiet op doel. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:9

77e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. de Los Ríos rent richting de bal. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Świerczok maakt een snoekduik en kopt de bal. Finster bokst de bal weg.

79e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Butea is nu in balbezit. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:10

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok draait met de bal, schiet en ... Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - Javiepm 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 76%, Javiepm 24%.
Crumor C.F. - Javiepm 0:11