Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pluralia tantum Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6382
pluralia tantum Caminata
ENOIGGERAPS Tactiek pig_av
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 40.6
very good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen very good


4e minuut.
Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi is nu in balbezit. Maćkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowiak draait met de bal, schiet en ... Cavasino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 1:0

10e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić geeft de bal voor. Maćkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

17e minuut.
Maćkowiak passt de bal in één keer door. Lečić is nu in balbezit. Lečić passt de bal in één keer door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Cavasino bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Chlebisz passt de bal in één keer door. Tambasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 2:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Pagno de bal onder controle te krijgen. Horozcu kopt de bal weg. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak schiet op doel. Cavasino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 3:0

31e minuut.
Chlebisz rent richting de bal. Chlebisz passt de bal met de wreef. Baruffi heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 37%, Caminata 63%.
pluralia tantum - Caminata 3:0

46e minuut.
Passamonti komt het veld opgelopen. Jiaqiang komt het veld opgelopen. Barret komt het veld opgelopen. Amadei komt het veld opgelopen. Heidenreich komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lečić verovert de bal door een tackle van achteren. Lečić geeft de bal voor. Chiaretto heeft problemen om de bal te vangen. Barret rent richting de bal. Barret haalt uit met een fantastische trap. Cavasino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavasino rent richting de bal. Cavasino geeft de bal voor. Horozcu geeft de bal voor. Barret springt en kopt de bal. Cavasino bokst de bal weg. Barret is nu in balbezit. Barret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 4:0

52e minuut.
Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal in één keer door. Gheller onderschept slim de pass. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Baruffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Lečić is nu in balbezit. Lečić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Chiaretto kan de bal niet met de borst controleren. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Cavasino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 5:0

66e minuut.
Mercantelli komt het veld opgelopen. Rudnik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lečić is nu in balbezit. Lečić geeft een lange en hoge pass. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 6:0

73e minuut.
Amadei rent richting de bal. Papoutsis onderschept slim de pass. Papoutsis passt de bal zonder na te denken. Mercantelli rent richting de bal. Mercantelli draait met de bal, schiet en ... Cavasino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lečić met de inworp. Horozcu rent richting de bal. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret draait met de bal, schiet en ... Cavasino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barret rent richting de bal. Barret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - Caminata 7:0

79e minuut.
Palimąka rent richting de bal. Baruffi probeert naar een medespeler te passen. Passamonti is nu in balbezit. Barret onderschept slim de pass. Barret geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 26%, Caminata 74%.
pluralia tantum - Caminata 7:0