Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: los odoos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2598
Los Odos FC FC Łomot
We are back Tactiek B31x
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


10e minuut.
La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre geeft een hoge lob. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Montano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriş met de inworp. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç geeft de bal voor. Lüüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüüs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Opriş de bal. Opriş geeft de bal voor. Lüüs is nu in balbezit. Lüüs schiet op doel. España probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Inworp. Opriş met de inworp. Piangerelli met een sublieme pass. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Lüüs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:2

36e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros draait met de bal, schiet en ... Paal! Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baetens probeert naar een medespeler te passen. Opriş geeft een hoge lob. Lüüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüüs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yegros rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piangerelli speelt de bal door. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç passt de bal met de wreef. Lüüs rent richting de bal. Lüüs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 54%, FC Łomot 46%.
Los Odos FC - FC Łomot 0:2

49e minuut.
Opriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli met een sublieme pass. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Opriş passt de bal zonder na te denken. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. España werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:3

56e minuut.
Montano kan de bal niet met de borst controleren. Lüüs rent richting de bal. Montano begaat een overtreding. Lüüs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opriş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Piangerelli kopt de bal weg. Lüüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen rent richting de bal. Derksen schiet op doel. España probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dent is nu in balbezit. Dent geeft de bal voor. Opriş speelt de bal door. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç geeft een lange en hoge pass. España bokst de bal weg.

62e minuut.
Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. España probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:4

66e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş probeert naar een medespeler te passen. Lüüs is nu in balbezit. Lüüs draait met de bal, schiet en ... España probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:5

78e minuut.
Piangerelli met een snelle inworp. Opriş geeft een hoge lob. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen draait met de bal, schiet en ... España maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - FC Łomot 0:6

89e minuut.
Piangerelli kopt de bal weg. Opriş speelt de bal door. Klungelig pakt Aguilera de bal. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 65%, FC Łomot 35%.
Los Odos FC - FC Łomot 0:6