Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5739
Karsznicka LZS Dzierżążnia
OFF Tactiek Sousa
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten outstanding
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Betliński is nu in balbezit. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu passt de bal met de wreef. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Bosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frištenský speelt de bal door. Ostocki rent richting de bal. Ostocki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
del Bosque geeft een hoge lob. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frištenský speelt de bal door. Klungelig pakt de Feller de bal. de Feller met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:2

24e minuut.
de Feller passt de bal met de wreef. Ostocki rent richting de bal. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. Duszak draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ostocki geeft de bal voor. Duszak kopt de bal weg. Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gigante do Oeste probeert naar een medespeler te passen. Ostocki speelt de bal door. Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg.

34e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Ostocki speelt de bal door. Amortegui is nu in balbezit. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Frištenský onderschept slim de pass. Frištenský passt de bal met de wreef. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:3

43e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Frištenský is nu in balbezit. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu geeft een hoge lob. Legutko probeert de bal aan de voet te houden. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. del Bosque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Amortegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 78%, LZS Dzierżążnia 22%.
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:3

47e minuut.
Amortegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak onderschept slim de pass. Duszak draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:4

50e minuut.
Inworp. Ostocki met de inworp. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:5

63e minuut.
Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki geeft de bal voor. Quốc Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gigante do Oeste geeft de bal voor. Răileanu kopt de bal weg. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel. Legutko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Frištenský passt de bal met de wreef. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. del Bosque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Răileanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Laguna kopt de bal weg. de Feller probeert naar een medespeler te passen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Delura speelt de bal door. Pedrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. del Bosque krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Amortegui rent richting de bal. Amortegui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Bosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duszak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Quốc Tuấn rent richting de bal. Quốc Tuấn geeft een hoge lob. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel. Dorobanţu bokst de bal weg. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 76%, LZS Dzierżążnia 24%.
Karsznicka - LZS Dzierżążnia 0:6