Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Argerich FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4374
Argerich FC JiJiJi F.C.
532 DM Tactiek 4222L
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Sotero met een snelle inworp. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vraciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - JiJiJi F.C. 1:0

15e minuut.
Roth passt de bal in één keer door. Concepción geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mendelevich de bal onder controle te krijgen. Hrvatin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvatin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
La Rosa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sántha de bal. Sántha passt de bal met de wreef. Botello rent richting de bal. Botello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Denardos de bal. Minotta is nu in balbezit. Minotta passt de bal in één keer door. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sántha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sántha probeert naar een medespeler te passen. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap. Vraciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hrvatin probeert naar een medespeler te passen. Słomianka rent richting de bal. Słomianka passt de bal zonder na te denken. Hrvatin rent richting de bal. Hrvatin schiet op doel. Verstraete bokst de bal weg. Verstraete speelt de bal door. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Botello onderschept slim de pass. Botello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Degouve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - JiJiJi F.C. 2:0

36e minuut.
Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka passt de bal in één keer door. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - JiJiJi F.C. 3:0

43e minuut.
Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich passt de bal met de wreef. Sántha speelt de bal door. Botello rent richting de bal. Botello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 44%, JiJiJi F.C. 56%.
Argerich FC - JiJiJi F.C. 3:0

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sántha zal de hoekschop nemen. Minotta heeft problemen om de bal te vangen. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hólmgeirsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - JiJiJi F.C. 4:0

82e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Pagliari onderschept slim de pass. Pagliari met een sublieme pass. Botello is nu in balbezit. Botello draait met de bal, schiet en ... Vraciu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Słomianka kopt de bal weg. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich geeft een lange en hoge pass. Botello heeft problemen om de bal te vangen. Botello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 50%, JiJiJi F.C. 50%.
Argerich FC - JiJiJi F.C. 4:0