Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C. S Gura Humorului Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8116
C. S Gura Humorului Idioteca F.C
amical Tactiek Guti523A
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 63.3
average Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Pîrvu met de inworp. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá passt de bal met de wreef. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Ragnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ratatá met een snelle inworp. Czapliński is nu in balbezit. Lafarga verovert de bal door een tackle van achteren. Lafarga geeft een lange en hoge pass. Proença springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Jegier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ratatá zal de hoekschop nemen. Lafarga springt en kopt de bal. Ragnarsson bokst de bal weg.

7e minuut.
Carewicz met de inworp. Rarías probeert naar een medespeler te passen. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. Ragnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:1

9e minuut.
Ragnarsson probeert naar een medespeler te passen. Ratatá speelt de bal door. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga schiet op doel. Ragnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Demirçetin de bal. Lafarga is nu in balbezit. Demirçetin maakt een afschuwelijke overtreding. Demirçetin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Duque Gancedo is nu in balbezit. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz speelt de bal door. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ratatá is nu in balbezit. Ratatá geeft de bal voor. Proença is nu in balbezit. Proença heeft problemen om de bal te vangen. Proença draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ratatá met een sublieme pass. Carewicz rent richting de bal. Carewicz passt de bal in één keer door. Lafarga is nu in balbezit. Lafarga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Czapliński passt de bal zonder na te denken. Kostrubski is nu in balbezit. Rarías geeft een hoge lob. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Proença maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:3

37e minuut.
Lafarga rent richting de bal. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafarga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratatá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lafarga springt en kopt de bal. Ragnarsson bokst de bal weg.

39e minuut.
Rarías passt de bal in één keer door. Carewicz met een sublieme pass. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel. Ragnarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 86%, Idioteca F.C 14%.
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:3

46e minuut.
Lentner komt het veld opgelopen. Ember komt het veld opgelopen. Skoczeń komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar passt de bal met de wreef. Ember rent richting de bal. Ember geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner passt de bal in één keer door. Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember geeft een hoge lob. Proença rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:4

61e minuut.
Rarías passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ember de bal. Ember met een sublieme pass. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Proença passt de bal in één keer door. Ember rent richting de bal. Ember speelt de bal door. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap. Ragnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Demirçetin kopt de bal weg. Kielar probeert de bal met de borst te controleren. Kielar met een sublieme pass. Ember is nu in balbezit. Ember geeft een lange en hoge pass. Ragnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:5

73e minuut.
Lentner passt de bal met de wreef. Kielar geeft een hoge lob. Proença kan de bal niet met de borst controleren. Proença draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:6

75e minuut.
Lentner met een sublieme pass. Ember heeft problemen om de bal te vangen. Ember geeft een hoge lob. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson bokst de bal weg.

78e minuut.
Kielar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kostrubski stond buitenspel. Lentner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Ember de bal. Ember geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ragnarsson niet meer kan verder spelen. Banişevski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lentner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember geeft de bal voor. Proença springt en kopt de bal. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:7

82e minuut.
Rarías verovert de bal door een tackle van achteren. Rarías passt de bal zonder na te denken. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń geeft een hoge lob. Proença krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jegier geeft een hoge lob. Kielar kopt de bal weg. Ember geeft een hoge lob. Proença is nu in balbezit. Proença haalt uit met een fantastische trap. Banişevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember geeft een hoge lob. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel. Banişevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:8

88e minuut.
Ember rent richting de bal. Ember probeert naar een medespeler te passen. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença haalt uit met een fantastische trap. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rarías is nu in balbezit. Rarías passt de bal met de wreef. Ember is nu in balbezit. Ember geeft een hoge lob. Proença maakt een snoekduik en kopt de bal. Banişevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rarías rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque Gancedo. Rarías moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rarías kan niet meer verder spelen. Nghĩa Dũng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 90%, Idioteca F.C 10%.
C. S Gura Humorului - Idioteca F.C 0:8