Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ice Shards Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3901
Ice Shards Monstarrs
giga defensive Tactiek Friendly
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Kiciński onderschept slim de pass. Gërbeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërbeshi passt de bal zonder na te denken. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa haalt uit met een fantastische trap. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdan trapt de bal weg. Lokesson kopt de bal weg. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 1:0

9e minuut.
Lokesson is nu in balbezit. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa met een sublieme pass. Aliuki rent richting de bal. Aliuki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Halilaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliuki rent richting de bal. Aliuki probeert naar een medespeler te passen. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa draait met de bal, schiet en ... Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliuki draait met de bal, schiet en ... Shima probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aliuki is nu in balbezit. Gërbeshi is nu in balbezit. Gërbeshi speelt de bal door. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Damhus is nu in balbezit. Kiciński onderschept slim de pass. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Aliuki speelt de bal door. Klungelig pakt Lokesson de bal. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 2:0

25e minuut.
Arbeloa speelt de bal door. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliuki verovert de bal door een tackle van achteren. Aliuki draait met de bal, schiet en ... Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shima bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima schiet op doel. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 3:0

28e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Georgio rent richting de bal. Georgio geeft een lange en hoge pass. Kiciński rent richting de bal. Kiciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa passt de bal met de wreef. Aliuki rent richting de bal. Aliuki draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 4:0

40e minuut.
Gërbeshi speelt de bal door. Halilaj is nu in balbezit. Halilaj passt de bal zonder na te denken. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Shima bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bogdan de bal onder controle te krijgen. Lokesson rent richting de bal. Lokesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bogdan trapt de bal weg van het doel. Kiciński kopt de bal weg. Daar is Damhus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Esperante bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 31%, Monstarrs 69%.
Ice Shards - Monstarrs 4:0

47e minuut.
Arbeloa passt de bal in één keer door. Halilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj speelt de bal door. Shima bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Gërbeshi rent richting de bal. Gërbeshi passt de bal zonder na te denken. Shima bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gërbeshi is nu in balbezit. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 4:1

52e minuut.
Niewczas passt de bal in één keer door. Łagódka rent richting de bal. Halilaj maakt een afschuwelijke overtreding. Halilaj krijgt een gele kaart. Łagódka raakt geblesseerd tijdens het duel. Overweg met een snel genomen vrije trap. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Esperante met een harde bal richting middenveld. Arbeloa kopt de bal weg. Isufi probeert naar een medespeler te passen. Shima is nu in balbezit. Shima haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Aliuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliuki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arbeloa met een sublieme pass. Aliuki is nu in balbezit. Aliuki speelt de bal door. Shima rent richting de bal. Shima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 5:1

63e minuut.
Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński begaat een overtreding. Kiciński krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kiciński is nu in balbezit. Damhus onderschept slim de pass. Damhus met een sublieme pass. Shima is nu in balbezit. Shima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Gërbeshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas rent richting de bal. Niewczas geeft een lange en hoge pass. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Halilaj rent richting de bal. Halilaj met een sublieme pass. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima rent richting de bal. Shima schiet op doel. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Niewczas passt de bal met de wreef. Kiciński rent richting de bal. Kiciński geeft een hoge lob. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rushiti rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas speelt de bal door. Kiciński rent richting de bal. Kiciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - Monstarrs 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 40%, Monstarrs 60%.
Ice Shards - Monstarrs 5:2