Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Maddalonese Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1027
Real Maddalonese Leon Legacy
Rinnovo2024 Tactiek 1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kukov neemt de hoekschop. Bauševičius is nu in balbezit. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kukov is nu in balbezit. Kukov geeft een lange en hoge pass. Schustov springt en kopt de bal. Dumitrescu probeert de bal aan de voet te houden. Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:1

29e minuut.
Bauševičius speelt de bal door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bauševičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schustov maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Krokowicz met een snelle inworp. Kukov speelt de bal door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ... Tavelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:2

33e minuut.
Bordakiewicz speelt de bal door. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov met een sublieme pass. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Soresina geeft een hoge lob. Müller kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bertino de bal onder controle te krijgen. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mangia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bruat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruat speelt de bal door. Daar is Kukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 78%, Leon Legacy 22%.
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:2

51e minuut.
Faísca passt de bal in één keer door. Krokowicz met een sublieme pass. Kukov is nu in balbezit. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Crespi is nu in balbezit. Krokowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov geeft een lange en hoge pass. Schustov springt en kopt de bal. Paal!

57e minuut.
Bruat is nu in balbezit. Bruat geeft de bal voor. Kukov is nu in balbezit. Kukov haalt uit met een fantastische trap. Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:3

61e minuut.
Mangia is nu in balbezit. Mangia passt de bal zonder na te denken. Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius draait met de bal, schiet en ... Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:4

67e minuut.
Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Padovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangia begaat een overtreding. Mangia krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Soresina onderschept slim de pass. Soresina met een sublieme pass. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel. Tavelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:5

79e minuut.
Bruat passt de bal in één keer door. Schustov rent richting de bal. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov onderschept slim de pass. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:6

82e minuut.
Bruat controleert de bal met de borst. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov rent richting de bal. Kukov haalt uit met een fantastische trap. Tavelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 79%, Leon Legacy 21%.
Real Maddalonese - Leon Legacy 0:6