Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ATATÜRK ARENA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8243
ATATÜRKİYE AC TurboTurbine
433 Tactiek Cya-Cup
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.1 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Bystrzycki rent richting de bal. Brandão verovert de bal door een tackle van achteren. Brandão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brandão rent richting de bal. Loison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuchs neemt de hoekschop. Brandão kopt de bal weg. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:1

5e minuut.
Vicente geeft de bal voor. Hawksbey is nu in balbezit. Matits onderschept slim de pass. Matits haalt uit met een fantastische trap. Junuzić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grillet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandão met een sublieme pass. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Loison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandão rent richting de bal. Brandão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rîuleţ probeert naar een medespeler te passen. Bystrzycki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandão. Brandão krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gago kopt de bal weg. Hawksbey heeft problemen om de bal te vangen. Matits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Prusek onderschept slim de pass. Hawksbey met een sublieme pass. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ schiet op doel. Loison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:2

22e minuut.
Brandão heeft problemen om de bal te vangen. Brandão passt de bal zonder na te denken. Darisipudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo onderschept slim de pass. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:3

23e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesco is nu in balbezit. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago geeft de bal voor. Matits maakt een snoekduik en kopt de bal. Junuzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bystrzycki. Bystrzycki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Secolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal met de wreef. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandão geeft de bal voor. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:4

28e minuut.
Gago controleert de bal met de borst. Gago passt de bal in één keer door. Grillet bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grillet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Junuzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De Francesco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bystrzycki de bal. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Brandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandão passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. Loison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:5

35e minuut.
Vicente speelt de bal door. De Francesco geeft de bal voor. Brandão kopt de bal weg. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:6

39e minuut.
De Francesco geeft een lange en hoge pass. Secolo kopt de bal weg. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:7

45e minuut.
Palop Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo speelt de bal door. Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 70%, AC TurboTurbine 30%.
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:7

62e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Rîuleţ probeert naar een medespeler te passen. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Loison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:8

64e minuut.
Grillet passt de bal zonder na te denken. Daar is Palop Cervera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Francesco geeft de bal voor. Klungelig pakt Rîuleţ de bal. Rîuleţ schiet op doel. Loison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:9

70e minuut.
Palop Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palop Cervera probeert naar een medespeler te passen. De Francesco geeft een lange en hoge pass. Secolo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brandão rent richting de bal. Brandão geeft de bal voor. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. Loison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:10

75e minuut.
Palop Cervera kan de bal niet met de borst controleren. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Prusek onderschept slim de pass. Prusek geeft een lange en hoge pass. Secolo kopt de bal weg. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Darisipudi rent richting de bal. De Francesco verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesco passt de bal in één keer door. Brandão is nu in balbezit. Brandão draait met de bal, schiet en ... Loison bokst de bal weg. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 73%, AC TurboTurbine 27%.
ATATÜRKİYE - AC TurboTurbine 0:11