Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 5 de Junio de 1960
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2431
C.A. ATLANTA Bro-Team
41.41 Tactiek Primera
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 29.1
formidable Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


14e minuut.
Chebar geeft een lange en hoge pass. Manera is nu in balbezit. Garzón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garzón krijgt een gele kaart. Manera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chebar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Horodecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 1:0

19e minuut.
Pastorutti rent richting de bal. Pastorutti probeert naar een medespeler te passen. Bourden is nu in balbezit. Bourden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 2:0

28e minuut.
Inworp. Heredia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastorutti is nu in balbezit. Ubaque onderschept slim de pass. Ubaque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 55%, Bro-Team 45%.
C.A. ATLANTA - Bro-Team 2:0

46e minuut.
Antvl komt het veld opgelopen. Balaszczuk komt het veld opgelopen. Ruzak komt het veld opgelopen. Giménez komt het veld opgelopen. Ubaque met een sublieme pass. Lombana heeft problemen om de bal te vangen. Balaszczuk onderschept slim de pass. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap. Horodecki bokst de bal weg.

48e minuut.
Chebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebar geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caicedo de bal onder controle te krijgen. Paal!

51e minuut.
Lobos rent richting de bal. Lobos geeft een hoge lob. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 3:0

52e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Balaszczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Chebar rent richting de bal. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk schiet op doel. Horodecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pastorutti rent richting de bal. Pastorutti probeert naar een medespeler te passen. Alcalá heeft problemen om de bal te vangen. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Horodecki bokst de bal weg.

59e minuut.
Balaszczuk kopt de bal weg. Manera is nu in balbezit. Manera probeert naar een medespeler te passen. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Horodecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Horodecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Giménez is nu in balbezit. Giménez geeft een lange en hoge pass. Garzón kopt de bal weg. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 4:0

62e minuut.
Ruzak speelt de bal door. Chebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebar probeert naar een medespeler te passen. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 5:0

65e minuut.
Alcalá probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toche de bal. Chebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebar geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eder kopt de bal weg. Alcalá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giménez is nu in balbezit. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Genezzo rent richting de bal. Genezzo geeft de bal voor. Chebar speelt de bal door. Balaszczuk heeft problemen om de bal te vangen. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Molano speelt de bal door. Toche rent richting de bal. Toche passt de bal met de wreef. Eder rent richting de bal. Ubaque geeft de bal voor. Firpo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Giménez speelt de bal door. Chebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebar probeert naar een medespeler te passen. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Bro-Team 6:0

89e minuut.
Alcalá speelt de bal door. Lobos geeft een hoge lob. Chebar kan de bal niet met de borst controleren. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap. Horodecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 36%, Bro-Team 64%.
C.A. ATLANTA - Bro-Team 6:0