Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castelânea Junta Elastica
2x2def² Tactiek oposto
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Nesheim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burlacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demere is nu in balbezit. Demere geeft een hoge lob. Ponciano rent richting de bal. Ponciano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vannicola geeft een hoge lob. Inworp. Burlacu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Katsikaris geeft een lange en hoge pass. Mantar is nu in balbezit. Mantar passt de bal met de wreef. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mantar zal de hoekschop nemen. Ponciano krijgt zijn hoofd ertegen. Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 0:1

31e minuut.
Pepper geeft een hoge lob. Mantar kopt de bal weg. Daar is Pará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 0:2

33e minuut.
Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Burlacu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 1:2

36e minuut.
Lăzărescu passt de bal met de wreef. Viana is nu in balbezit. Viana speelt de bal door. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castelânea - Junta Elastica 2:2

38e minuut.
Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trajanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola bokst de bal weg.

39e minuut.
Saikkonen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burlacu met een snelle inworp. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 3:2

40e minuut.
Daar is Grande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grande passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burlacu zal de hoekschop nemen. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 4:2

44e minuut.
Praxedes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantar met een snelle inworp. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 63%, Junta Elastica 37%.
Castelânea - Junta Elastica 4:2

48e minuut.
Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu met een sublieme pass. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 5:2

54e minuut.
Pantera is nu in balbezit. Pantera geeft een lange en hoge pass. Burlacu kopt de bal weg. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 5:3

57e minuut.
Lăzărescu met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Junta Elastica 5:4

79e minuut.
Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Mantar speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castelânea - Junta Elastica 5:5

81e minuut.
Amelio geeft de bal voor. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar met een sublieme pass. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana onderschept slim de pass. Viana passt de bal in één keer door. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Visbal rent richting de bal. Visbal speelt de bal door. Burlacu rent richting de bal. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 48%, Junta Elastica 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castelânea - Junta Elastica 5:5