Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goferva FC FC Pahf
11.1-AIzq Tactiek First
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten solid
formidable Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Montañez is nu in balbezit. Tinjacá onderschept slim de pass. Tinjacá geeft de bal voor. Pintão springt en kopt de bal. Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal met de wreef. Pintão rent richting de bal. Pintão draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 1:0

5e minuut.
Mantelli heeft problemen om de bal te vangen. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra passt de bal in één keer door. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão haalt uit met een fantastische trap. Pazgřivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal met de wreef. Pintão is nu in balbezit. Pintão schiet op doel. Pazgřivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Montañez heeft problemen om de bal te vangen. Tinjacá geeft een lange en hoge pass. Pintão krijgt zijn hoofd ertegen. Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Palomino speelt de bal door. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá probeert naar een medespeler te passen. Pintão is nu in balbezit. Pintão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tinjacá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft de bal voor. Guerra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mantelli kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kopek zijn tegenspeler op de grond. Kopek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tinjacá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomino geeft een lange en hoge pass. Pintão krijgt zijn hoofd ertegen. Pazgřivec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 2:0

20e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Siručić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pintão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 3:0

22e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá geeft een lange en hoge pass. Pintão springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guerra rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pintão is nu in balbezit. Mantelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pintão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pintão neemt zijn aanloop. Pazgřivec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 4:0

28e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá passt de bal in één keer door. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado schiet op doel. Pazgřivec bokst de bal weg.

33e minuut.
Villegas speelt de bal door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Mantelli geeft een hoge lob. Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal met de wreef. Pintão rent richting de bal. Pintão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal zonder na te denken. Pintão is nu in balbezit. Pintão schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Montañez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palomino de bal. Palomino met een sublieme pass. Pintão is nu in balbezit. Pintão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 29%, FC Pahf 71%.
Goferva FC - FC Pahf 5:0

55e minuut.
Doeltrap. Nicoletti trapt de bal weg. Villegas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pintão de bal. Pintão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 6:0

57e minuut.
Brumer speelt de bal door. Flankenwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenwolf met een sublieme pass. Monteys is nu in balbezit. Monteys haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros passt de bal zonder na te denken. Flankenwolf speelt de bal door. Monteys rent richting de bal. Monteys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Brumer onderschept slim de pass. Brumer probeert naar een medespeler te passen. Monteys is nu in balbezit. Monteys haalt uit met een fantastische trap. Larrota probeert de bal aan de voet te houden. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Palomino onderschept slim de pass. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá geeft een lange en hoge pass. Pintão krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pazgřivec probeert naar een medespeler te passen. Flankenwolf kopt de bal weg. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteys is nu in balbezit. Monteys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá geeft de bal voor. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão schiet op doel. Pazgřivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 7:0

80e minuut.
Villegas passt de bal zonder na te denken. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal met de wreef. Pintão rent richting de bal. Pintão draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villegas zal de hoekschop nemen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Pazgřivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Pahf 8:0

89e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Brumer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tinjacá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Siručić de bal. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 36%, FC Pahf 64%.
Goferva FC - FC Pahf 8:0