Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Taroudant Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2499
FC Taroudant Zoro F.C.
433 Tactiek 2.2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten very good
good Passen average
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Aslansoy rent richting de bal. Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Osmani met een sublieme pass. Habib-Allah is nu in balbezit. Habib-Allah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rosłoniec met een sublieme pass. Harlem kopt de bal weg. Dereniowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Opriş passt de bal zonder na te denken. Condrea is nu in balbezit. Condrea met een sublieme pass. Harlem rent richting de bal. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Chedli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Hamidaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman geeft een hoge lob. Faraj rent richting de bal. Faraj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Condrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Ouhssine de bal. Ouhssine passt de bal in één keer door. Faraj is nu in balbezit. Faraj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Harlem is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lahnichi ... Strafschop! Harlem raakt geblesseerd tijdens het duel. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aslansoy neemt zijn aanloop. Chedli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Chakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacaze onderschept slim de pass. Lacaze speelt de bal door. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hamidaoui controleert de bal met de borst. Peersman onderschept slim de pass. Peersman probeert naar een medespeler te passen. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Zoro F.C. 0:1

38e minuut.
Geghamyan met een harde bal richting middenveld. Condrea kopt de bal weg. Suleiman probeert de bal aan de voet te houden. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea draait met de bal, schiet en ... Chedli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Zoro F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 43%, Zoro F.C. 57%.
FC Taroudant - Zoro F.C. 0:2

47e minuut.
Chakir rent richting de bal. Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş speelt de bal door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Chedli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Brücklmeyer de bal. Hamidaoui onderschept slim de pass. Opriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamidaoui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chakir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamdaoui maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Zoro F.C. 1:2

56e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea passt de bal met de wreef. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy haalt uit met een fantastische trap. Lahnichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dereniowski onderschept slim de pass. Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem rent richting de bal. Harlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Zoro F.C. 1:3

77e minuut.
Hamidaoui rent richting de bal. Dereniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski passt de bal in één keer door. Harlem rent richting de bal. Harlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Opriş probeert naar een medespeler te passen. Peersman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Harlem rent richting de bal. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Suleiman passt de bal in één keer door. Lacaze probeert naar een medespeler te passen. Chakir geeft de bal voor. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 39%, Zoro F.C. 61%.
FC Taroudant - Zoro F.C. 1:3