Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: andre67 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 501
andre67 Partenope Lions
prova Tactiek 433zone
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 25.8
formidable Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hota onderschept slim de pass. Hota geeft een hoge lob. Jakubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Polnar geeft de bal voor. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jakubowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 1:0

20e minuut.
Tărşolea met een sublieme pass. Denemark is nu in balbezit. Denemark geeft de bal voor. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 2:0

23e minuut.
Rossen is nu in balbezit. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft de bal voor. Denemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Denemark geeft de bal voor. Jenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 3:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Rossen de bal onder controle te krijgen. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 4:0

29e minuut.
Polnar passt de bal met de wreef. Schmitt heeft problemen om de bal te vangen. Schmitt met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel. Jenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schmitt neemt de hoekschop. Hota is nu in balbezit. Hota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schmitt passt de bal in één keer door. Polnar geeft een lange en hoge pass. Hota is nu in balbezit. Hota draait met de bal, schiet en ... Godin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenas bokst de bal weg.

34e minuut.
Rossen kopt de bal weg. Schmitt geeft een hoge lob. Tărşolea kopt de bal weg. Hota is nu in balbezit. Hota geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Schmitt geeft de bal voor. Pieńkosz kopt de bal weg. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 21%, Partenope Lions 79%.
andre67 - Partenope Lions 4:0

46e minuut.
Dubus probeert naar een medespeler te passen. Ursache rent richting de bal. Hota verovert de bal door een tackle van achteren. Hota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gimalski probeert de bal aan de voet te houden. Finazzi rent richting de bal. Finazzi probeert naar een medespeler te passen. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hota is nu in balbezit. Hota probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt geeft een lange en hoge pass. Hota is nu in balbezit. Hota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 5:0

51e minuut.
Dubus probeert naar een medespeler te passen. Ursache is nu in balbezit. Hota verovert de bal door een tackle van achteren. Hota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rossen probeert naar een medespeler te passen. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban speelt de bal door. Hota heeft problemen om de bal te vangen. Hota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Godin geeft een hoge lob. Inworp. Denemark met een snelle inworp. Hota rent richting de bal. Hota draait met de bal, schiet en ... Jenas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Denemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Denemark passt de bal zonder na te denken. Hota rent richting de bal. Hota haalt uit met een fantastische trap. Jenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 6:0

64e minuut.
Hota rent richting de bal. Polnar rent richting de bal. Polnar passt de bal in één keer door. Schmitt geeft een hoge lob. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Daar is Schmitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmitt geeft een hoge lob. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Godin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota draait met de bal, schiet en ... Jenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 7:0

72e minuut.
Polnar passt de bal met de wreef. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal met de wreef. Daar is Hota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Jenas trapt de bal weg. Urban kopt de bal weg. Denemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Denemark geeft een lange en hoge pass. Tărşolea springt en kopt de bal. Jenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jakubowicz de bal onder controle te krijgen. Denemark geeft de bal voor. Tărşolea springt en kopt de bal. Jenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 8:0

79e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Schmitt is nu in balbezit. Schmitt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tărşolea maakt een snoekduik en kopt de bal. Jenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 9:0

81e minuut.
Hota rent richting de bal. Hota passt de bal in één keer door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 10:0

84e minuut.
Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota passt de bal zonder na te denken. Polnar is nu in balbezit. Polnar passt de bal in één keer door. Schmitt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt geeft de bal voor. Tărşolea kopt de bal weg. Hota rent richting de bal. Hota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Godin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polnar geeft een lange en hoge pass. Tărşolea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Partenope Lions 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 12%, Partenope Lions 88%.
andre67 - Partenope Lions 11:0