Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dinamo2023 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1044
dinamo2023 Perła Zamość
elc Tactiek NOR_1
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 31.8
average Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
D`Auria geeft een hoge lob. AL Omer kopt de bal weg. Ćmikiewicz speelt de bal door. Mejłun rent richting de bal. Mejłun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kusideł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćmikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gorząd met een sublieme pass. Ćmikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun rent richting de bal. Mejłun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Perła Zamość 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Mejłun de bal. Mejłun probeert naar een medespeler te passen. Zasusz is nu in balbezit. Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński haalt uit met een fantastische trap. van Osch bokst de bal weg.

38e minuut.
Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier geeft een lange en hoge pass. Daar is Bulder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Auria rent richting de bal. D`Auria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Kusideł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki geeft de bal voor. Hanarovich is nu in balbezit. Hanarovich schiet op doel. Zajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 59%, Perła Zamość 41%.
dinamo2023 - Perła Zamość 0:1

46e minuut.
Reisinger komt het veld opgelopen. Wardziński komt het veld opgelopen. Gąsowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Badía heeft problemen om de bal te vangen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badía begaat een overtreding. Badía krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wardziński is nu in balbezit. Lattari verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zasusz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zasusz rent richting de bal. Zasusz met een sublieme pass. Wardziński rent richting de bal. Wardziński draait met de bal, schiet en ... van Osch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - Perła Zamość 0:2

68e minuut.
Ghiugan geeft de bal voor. Inworp. Kusideł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł speelt de bal door. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghiugan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gorząd passt de bal zonder na te denken. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski met een sublieme pass. Mejłun rent richting de bal. Mejłun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt D`Auria de bal. Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badía verovert de bal door een tackle van achteren. D`Auria rent richting de bal. D`Auria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zajda trapt de bal weg van het doel. Ćmikiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghiugan de bal. Wardziński rent richting de bal. Wardziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 59%, Perła Zamość 41%.
dinamo2023 - Perła Zamość 0:2