Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Casa do Deficiente
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8137
APAE Los Comunas
10) 433 doente Tactiek 433 BALANÇO
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.9 gemiddelde waardering 50.3
incredible Schieten solid
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen solid


6e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Khotivari is nu in balbezit. Khotivari geeft een hoge lob. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Los Comunas 1:0

8e minuut.
Słabosz geeft de bal voor. Viherluoto kopt de bal weg. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Los Comunas 2:0

11e minuut.
Słabosz geeft een hoge lob. Khotivari kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Zullino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barbosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Los Comunas 3:0

17e minuut.
Wasil speelt de bal door. Daar is Khotivari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khotivari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbosa de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Zullino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Norueguês probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khotivari de bal. Khotivari met een sublieme pass. Klungelig pakt Viherluoto de bal. Viherluoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Monteiro met een sublieme pass. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal met de wreef. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ławnicak passt de bal met de wreef. Khotivari is nu in balbezit. Khotivari passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Zullino bokst de bal weg. Fossale geeft de bal voor. Monteiro rent richting de bal. Met opzet legt Salazar zijn tegenspeler op de grond. Salazar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 36%, Los Comunas 64%.
APAE - Los Comunas 3:0

46e minuut.
Mayer komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zullino trapt de bal weg. Ławnicak probeert naar een medespeler te passen. Khotivari is nu in balbezit. Khotivari geeft een hoge lob. Barbosa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto schiet op doel. Zullino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Los Comunas 4:0

54e minuut.
Ławnicak passt de bal in één keer door. Khotivari heeft problemen om de bal te vangen. Khotivari geeft een lange en hoge pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Zullino bokst de bal weg.

56e minuut.
Fossale heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa speelt de bal door. Viherluoto heeft problemen om de bal te vangen. Viherluoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Rampellotto komt het veld opgelopen. Vital komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Khotivari met een snelle inworp. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak geeft een hoge lob. Barbosa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Khotivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khotivari geeft een hoge lob. Viherluoto heeft problemen om de bal te vangen. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ławnicak onderschept slim de pass. Ławnicak speelt de bal door. Khotivari rent richting de bal. Khotivari geeft een lange en hoge pass. Viherluoto kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 28%, Los Comunas 72%.
APAE - Los Comunas 4:0