Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4409
Gregor Rybnik Atletico Wołomin
433 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Trung geeft de bal voor. Cassibba speelt de bal door. Klungelig pakt Śruba de bal. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ujazdowski de bal onder controle te krijgen. Ménard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bošković speelt de bal door. Paemel is nu in balbezit. Paemel speelt de bal door. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ruf verovert de bal door een tackle van achteren. Ruf met een sublieme pass. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz schiet op doel. Ziomkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Matyas passt de bal in één keer door. Ujazdowski rent richting de bal. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina haalt uit met een fantastische trap. Ménard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap. Ménard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 1:0

24e minuut.
Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz onderschept slim de pass. Kornalewicz speelt de bal door. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Calangiu passt de bal in één keer door. Bošković rent richting de bal. Bošković met een sublieme pass. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Calangiu kopt de bal weg. Matyas rent richting de bal. Matyas geeft een lange en hoge pass. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 2:0

32e minuut.
Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Junosza probeert de bal aan de voet te houden. Ménard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 3:0

34e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bošković speelt de bal door. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paemel. Paemel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bejat passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski begaat een overtreding. Kornalewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bošković wilt de vrije trap nemen. Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ruf met de inworp. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz geeft de bal voor. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 56%, Atletico Wołomin 44%.
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 3:0

50e minuut.
Janus geeft een hoge lob. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 4:0

51e minuut.
Bejat heeft problemen om de bal te vangen. Bejat geeft een hoge lob. Ziomkowski controleert de bal met de borst. Paemel rent richting de bal. Paemel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ujazdowski rent richting de bal. Junosza rent richting de bal. Rędzina onderschept slim de pass. Rędzina draait met de bal, schiet en ... Ménard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 5:0

61e minuut.
Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski met een sublieme pass. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ... Ménard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 6:0

64e minuut.
Sulikowski kopt de bal weg. Matyas probeert de bal aan de voet te houden. Janus rent richting de bal. Janus geeft een hoge lob. Ujazdowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Calangiu geeft een hoge lob. Inworp. Śruba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rędzina heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina geeft een hoge lob. Ménard bokst de bal weg. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 7:0

75e minuut.
Sulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković onderschept slim de pass. Bošković met een sublieme pass. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuśmierski met een sublieme pass. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski speelt de bal door. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejat met de inworp. Ruf is nu in balbezit. Ruf geeft een lange en hoge pass. Paemel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matyas is nu in balbezit. Matyas geeft de bal voor. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Ménard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 8:0

89e minuut.
Kuśmierski met een sublieme pass. Rędzina rent richting de bal. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina draait met de bal, schiet en ... Ménard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 38%, Atletico Wołomin 62%.
Gregor Rybnik - Atletico Wołomin 8:0