Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax Fortuna Juventus GGAllin
AFJ11.1 Tactiek cannone 3 att
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten solid
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fištić niet meer kan verder spelen. Machura komt het veld opgelopen. Evcimen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywara met een sublieme pass. Evcimen is nu in balbezit. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Christiansen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Evcimen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywara rent richting de bal. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Renquin rent richting de bal. Renquin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 1:0

29e minuut.
Zucchi rent richting de bal. Zucchi geeft de bal voor. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chiriani passt de bal met de wreef. Evcimen is nu in balbezit. Evcimen speelt de bal door. Przywara geeft een lange en hoge pass. Christiansen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Joa probeert naar een medespeler te passen. Przywara speelt de bal door. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin draait met de bal, schiet en ... Machura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 2:0

41e minuut.
Joa passt de bal zonder na te denken. Przywara is nu in balbezit. Przywara passt de bal in één keer door. Christiansen rent richting de bal. Christiansen schiet op doel. Machura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 23%, GGAllin 77%.
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Christiansen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 3:0

52e minuut.
Evcimen speelt de bal door. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Joa is nu in balbezit. Joa passt de bal met de wreef. Renquin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Patterson passt de bal met de wreef. Strömgren rent richting de bal. Strömgren passt de bal zonder na te denken. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Joa passt de bal zonder na te denken. Przywara rent richting de bal. Przywara passt de bal in één keer door. Christiansen heeft problemen om de bal te vangen. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Slak kopt de bal weg. Evcimen probeert de bal met de borst te controleren. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen verovert de bal door een tackle van achteren. Evcimen schiet op doel. Machura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
de Pinho is nu in balbezit. de Pinho geeft een hoge lob. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen haalt uit met een fantastische trap. Praski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 3:1

89e minuut.
Evcimen verovert de bal door een tackle van achteren. Evcimen passt de bal met de wreef. Christiansen rent richting de bal. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 36%, GGAllin 64%.
Audax Fortuna Juventus - GGAllin 4:1