Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenderföld FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4967
Orgona FC ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
BIT4 Tactiek donci
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
37 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 40.5
outstanding Schieten adequate
solid Passen solid
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Starovas passt de bal met de wreef. Zbozień met een sublieme pass. Rosa met een sublieme pass. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starovas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zbozień neemt de hoekschop. Salzano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hekerle probeert naar een medespeler te passen. Rosa kopt de bal weg. Aba heeft problemen om de bal te vangen. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:0

7e minuut.
Rosa speelt de bal door. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano geeft de bal voor. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 2:0

14e minuut.
Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Salzano passt de bal in één keer door. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:0

20e minuut.
Szoboszlay rent richting de bal. Morsing onderschept slim de pass. Morsing geeft een hoge lob. Starovas rent richting de bal. Starovas haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Salzano onderschept slim de pass. Salzano geeft de bal voor. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu geeft een hoge lob. Salzano probeert de bal met de borst te controleren. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salzano is nu in balbezit. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 4:0

23e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zbozień kopt de bal weg. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Eski is nu in balbezit. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 5:0

27e minuut.
Fremel probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zbozień geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salzano kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 6:0

34e minuut.
Eski onderschept slim de pass. Eski passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Rühmekorf krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Starovas kopt de bal weg. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 7:0

39e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Rojas geeft een lange en hoge pass. Daar is Morsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Starovas kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 32%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 68%.
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 8:0

49e minuut.
Salzano passt de bal zonder na te denken. Radulov geeft de bal voor. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 8:1

52e minuut.
Rühmekorf rent richting de bal. Zbozień maakt een afschuwelijke overtreding. Rühmekorf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gil de bal. Gil met een sublieme pass. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 8:2

56e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu geeft een hoge lob. Starovas rent richting de bal. Starovas draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 9:2

61e minuut.
Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aba de bal. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas verovert de bal door een tackle van achteren. Starovas probeert naar een medespeler te passen. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel. Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sarafian kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft de bal voor. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Starovas rent richting de bal. Starovas geeft de bal voor. Salzano maakt een snoekduik en kopt de bal. Oltenescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 10:2

70e minuut.
Klungelig pakt Salacz de bal. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 11:2

73e minuut.
Zbozień rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Zbozień geeft een lange en hoge pass. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 12:2

75e minuut.
Quang Vũ met een sublieme pass. Rosa speelt de bal door. Fremel probeert naar een medespeler te passen. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szatke is nu in balbezit. Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa met een sublieme pass. Starovas is nu in balbezit. Starovas schiet op doel. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełczykowski bokst de bal weg. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 13:2

79e minuut.
Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu passt de bal met de wreef. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 14:2

81e minuut.
Leszaniuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Salzano de bal onder controle te krijgen. Aba is nu in balbezit. Salzano is nu in balbezit. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Aba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano is nu in balbezit. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg. Starovas is nu in balbezit. Starovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 15:2

88e minuut.
Rühmekorf speelt de bal door. Szoboszlay rent richting de bal. Salzano begaat een overtreding. Salzano krijgt een gele kaart. Szoboszlay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szoboszlay kan niet meer verder spelen. Reguła komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zbozień is nu in balbezit. Zbozień geeft de bal voor. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Rosa is nu in balbezit. Rosa draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 39%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 61%.
Orgona FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 15:2