Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PYUNIK ABOVYAN Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1693
PYUNIK ABOVYAN Zack&Dan
Միկա - ՓՅՈՒՆ1Կ Tactiek Slava Ykraini
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
52.7 gemiddelde waardering 38.6
formidable Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Latužis is nu in balbezit. van Eerd onderschept slim de pass. Piłkarski onderschept slim de pass. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Piłkarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Poggio de bal. Costache rent richting de bal. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ciorchine passt de bal met de wreef. Kipper rent richting de bal. Kipper met een sublieme pass. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 1:0

18e minuut.
Menegucci onderschept slim de pass. Menegucci speelt de bal door. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys rent richting de bal. Humphreys haalt uit met een fantastische trap. Yashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Latužis probeert naar een medespeler te passen. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Cervián Escobar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maruca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
van Eerd rent richting de bal. Sardá is nu in balbezit. Sardá passt de bal in één keer door. van Eerd heeft problemen om de bal te vangen. van Eerd draait met de bal, schiet en ... Yashchuk bokst de bal weg. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kipper maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soffientini kopt de bal weg. van Eerd rent richting de bal. van Eerd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 2:0

29e minuut.
Ankiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piłkarski is nu in balbezit. Kieslich onderschept slim de pass. Kieslich heeft problemen om de bal te vangen. Kieslich draait met de bal, schiet en ... Yashchuk bokst de bal weg.

36e minuut.
Carlos probeert naar een medespeler te passen. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys geeft een hoge lob. Kipper rent richting de bal. Kipper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yashchuk trapt de bal weg van het doel. Kieslich kopt de bal weg. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd haalt uit met een fantastische trap. Yashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 3:0

41e minuut.
Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve geeft een hoge lob. Magoufis kopt de bal weg. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca schiet op doel. van den Velden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 3:1

44e minuut.
Kipper kopt de bal weg. Daar is Sardá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 29%, Zack&Dan 71%.
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 4:1

46e minuut.
Serra komt het veld opgelopen. Jallas Amigó komt het veld opgelopen. Bertatini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghaxanyan met een snelle inworp. Kipper speelt de bal door. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó geeft een lange en hoge pass. Menegucci kopt de bal weg. Bertatini controleert de bal met de borst. Bertatini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Carlos passt de bal met de wreef. Bertatini rent richting de bal. Bertatini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kieslich verovert de bal door een tackle van achteren. Kieslich met een sublieme pass. Klungelig pakt van Eerd de bal. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 5:1

56e minuut.
Daar is Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos passt de bal zonder na te denken. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel. Yashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 6:1

57e minuut.
MacChlerich komt het veld opgelopen.

59e minuut.
van Eerd is nu in balbezit. Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal met de wreef. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 7:1

60e minuut.
van Eerd speelt de bal door. Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal in één keer door. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel. Yashchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Carlos rent richting de bal. Latužis begaat een overtreding. Carlos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poggio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 8:1

63e minuut.
Bertatini onderschept slim de pass. Bertatini speelt de bal door. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 9:1

66e minuut.
Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd heeft problemen om de bal te vangen. van Eerd schiet op doel. Yashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
van den Velden met een harde bal richting middenveld. Bertatini kopt de bal weg. Ankiel heeft problemen om de bal te vangen. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kieslich kopt de bal weg. Kipper is nu in balbezit. Kipper passt de bal met de wreef. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd draait met de bal, schiet en ... Yashchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bertatini de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 10:1

73e minuut.
Kieslich passt de bal met de wreef. Jallas Amigó rent richting de bal. Bertatini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Yashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 11:1

75e minuut.
MacChlerich geeft een lange en hoge pass. Jallas Amigó is nu in balbezit. van Eerd verovert de bal door een tackle van achteren. van Eerd schiet op doel. Yashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Kipper probeert naar een medespeler te passen. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 12:1

76e minuut.
Cervián Escobar is nu in balbezit. Cervián Escobar passt de bal in één keer door. Walgraeve probeert de bal met de borst te controleren. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Inworp. Munko komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Menegucci geeft een lange en hoge pass. Munko kopt de bal weg. van Eerd heeft problemen om de bal te vangen. van Eerd haalt uit met een fantastische trap. Yashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kieslich met een sublieme pass. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Kipper geeft een lange en hoge pass. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kieslich verovert de bal door een tackle van achteren. Kieslich probeert naar een medespeler te passen. van Eerd rent richting de bal. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 13:1

90e minuut.
Munko met een sublieme pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos met een sublieme pass. Kipper is nu in balbezit. Kipper draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 21%, Zack&Dan 79%.
PYUNIK ABOVYAN - Zack&Dan 14:1