Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Peelator Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3711
KS Zapylacz Stormblast
SALto Tactiek top
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Mostacchi passt de bal met de wreef. González Villarreal rent richting de bal. González Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Üzüm rent richting de bal. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Kormány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
González Villarreal rent richting de bal. González Villarreal passt de bal met de wreef. Happel geeft een hoge lob. Üzüm rent richting de bal. Üzüm geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kormány met een harde bal richting middenveld. Dyluś kopt de bal weg. Szałajko heeft problemen om de bal te vangen. Remiś rent richting de bal. Remiś draait met de bal, schiet en ... Paal! Sucă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Krótki rent richting de bal. Happel verovert de bal door een tackle van achteren. Happel geeft een hoge lob. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Kormány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Inworp. González Villarreal met de inworp. Mostacchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Üzüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzüm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Remień onderschept slim de pass. Drienyovszky rent richting de bal. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś geeft de bal voor. Remiś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 38%, Stormblast 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - Stormblast 0:0

46e minuut.
Abadie komt het veld opgelopen. Fasola komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kormány met een harde bal richting middenveld. González Villarreal geeft een hoge lob. Abadie rent richting de bal. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Kormány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Stormblast 1:0

68e minuut.
Drienyovszky probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna passt de bal met de wreef. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Kormány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abadie rent richting de bal. Abadie schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Stormblast 2:0

75e minuut.
Mostacchi geeft een lange en hoge pass. Remień rent richting de bal. Abadie verovert de bal door een tackle van achteren. Abadie draait met de bal, schiet en ... Kormány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Stormblast 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 39%, Stormblast 61%.
KS Zapylacz - Stormblast 3:0