Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3961
Smashers My Route 66
NC Tactiek 5-3-2
43% Balbezit 57%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten uitstekend
matig Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:1

8e minuut.
Brachini is nu in balbezit. Brachini speelt de bal door. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gałusa neemt de hoekschop. Bülbüloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Guiso rent richting de bal. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa probeert naar een medespeler te passen. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Guiso heeft problemen om de bal te vangen. Guiso geeft de bal voor. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:2

22e minuut.
Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:3

29e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt passt de bal met de wreef. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brachini speelt de bal door. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilkrt zal de hoekschop nemen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:4

34e minuut.
Gałusa is nu in balbezit. Gałusa met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:5

37e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft de bal voor. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:6

44e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 94%, My Route 66 6%.
Smashers - My Route 66 0:7

52e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Stuparević begaat een overtreding. Prăscan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nedelescu met een snel genomen vrije trap. Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:8

55e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Gałusa probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Gałusa passt de bal zonder na te denken. MacConnell rent richting de bal. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:9

60e minuut.
Pilkrt met een sublieme pass. Gałusa rent richting de bal. Gałusa met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Todon bokst de bal weg. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beteringhe speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilkrt zal de hoekschop nemen. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:10

69e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Gałusa probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:11

75e minuut.
Pilkrt passt de bal zonder na te denken. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:12

83e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Gałusa is nu in balbezit. Gałusa probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu schiet op doel. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell met een sublieme pass. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brachini de bal. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - My Route 66 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 93%, My Route 66 7%.
Smashers - My Route 66 0:13