Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Taleb Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4223
Black Swans Petarda
axello Tactiek new04l
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


33e minuut.
Panek passt de bal met de wreef. Malczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malczuk probeert naar een medespeler te passen. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sandrini rent richting de bal. Carmela onderschept slim de pass. Carmela probeert naar een medespeler te passen. Ankov rent richting de bal. Ankov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 54%, Petarda 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Swans - Petarda 0:0

46e minuut.
Mago komt het veld opgelopen. Pápay komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jahelka komt het veld opgelopen. Poloczek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Panek kopt de bal weg. Jahelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahelka passt de bal in één keer door. Mago is nu in balbezit. Mago geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jahelka is nu in balbezit. Jahelka passt de bal met de wreef. Ankov probeert de bal aan de voet te houden. Sandrini is nu in balbezit. Sandrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Petarda 1:0

61e minuut.
Güngören komt het veld opgelopen. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pápay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Pápay probeert naar een medespeler te passen. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago draait met de bal, schiet en ... Aslanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valerie komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen. Dällenbach komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Erit onderschept slim de pass. Erit probeert naar een medespeler te passen. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini haalt uit met een fantastische trap. Raynanku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Petarda 2:0

77e minuut.
Kräuchi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mago met een snelle inworp. Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay geeft de bal voor. Raynanku bokst de bal weg.

79e minuut.
Poloczek passt de bal zonder na te denken. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago geeft een lange en hoge pass. Sandrini rent richting de bal. Sandrini haalt uit met een fantastische trap. Raynanku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 39%, Petarda 61%.
Black Swans - Petarda 2:0