Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DonPepponi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4494
DonPepponi L`Arco e la Freccia
Makarena 1.4 Tactiek Fourth Dimension
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 34.7
formidable Schieten poor
outstanding Passen adequate
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Longis passt de bal zonder na te denken. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco geeft een hoge lob. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

3e minuut.
Longis passt de bal in één keer door. Chifeac is nu in balbezit. Chifeac geeft een lange en hoge pass. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chifeac rent richting de bal. Chifeac geeft een hoge lob. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 1:0

17e minuut.
Mantar passt de bal zonder na te denken. Chifeac rent richting de bal. Chifeac geeft een lange en hoge pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mantar geeft de bal voor. Salles kopt de bal weg. Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 2:0

21e minuut.
Longis geeft de bal voor. Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos Carrasco draait met de bal, schiet en ... del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chifeac met een snelle inworp. Daar is Longis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longis geeft de bal voor. Daar is Burgos Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos Carrasco draait met de bal, schiet en ... del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
del Bosque met een sublieme pass. Chifeac is nu in balbezit. Longis rent richting de bal. Longis geeft een hoge lob. Bastías springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 3:0

28e minuut.
Mantar is nu in balbezit. Mantar passt de bal zonder na te denken. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 4:0

30e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco met een sublieme pass. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Padulli heeft problemen om de bal te vangen. Chifeac rent richting de bal. Chifeac geeft de bal voor. Bastías rent richting de bal. Bastías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Longis passt de bal zonder na te denken. Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifeac geeft een lange en hoge pass. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski passt de bal met de wreef. Burgos Carrasco rent richting de bal. Burgos Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Longis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Salles rent richting de bal. Bastías onderschept slim de pass. Bastías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chifeac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longis rent richting de bal. Longis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ambrosio de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 15%, L`Arco e la Freccia 85%.
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 4:0

48e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvanka begaat een overtreding. Harvanka krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Harvanka is nu in balbezit. Harvanka geeft de bal voor. Retlewski met een sublieme pass. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque bokst de bal weg.

56e minuut.
Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo speelt de bal door. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 5:0

58e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Chifeac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harvanka. Harvanka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifeac geeft de bal voor. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel. del Bosque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 6:0

62e minuut.
del Bosque speelt de bal door. Mantar met een sublieme pass. Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 7:0

69e minuut.
Longis met de inworp. Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifeac geeft de bal voor. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 8:0

70e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Chifeac rent richting de bal. Chifeac passt de bal in één keer door. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco geeft de bal voor. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. del Bosque bokst de bal weg. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 9:0

73e minuut.
Chifeac rent richting de bal. Chifeac geeft een hoge lob. Mantar kopt de bal weg. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías haalt uit met een fantastische trap. del Bosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco haalt uit met een fantastische trap. del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pupenko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 10:0

75e minuut.
Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar probeert naar een medespeler te passen. Bastías rent richting de bal. Bastías schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 11:0

78e minuut.
Malisani met een harde bal richting middenveld. Chifeac probeert de bal met de borst te controleren. Chifeac passt de bal in één keer door. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Chifeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifeac passt de bal met de wreef. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 12:0

85e minuut.
Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Mantar rent richting de bal. Mantar geeft de bal voor. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal. del Bosque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 13:0

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Bosque met een harde bal richting middenveld. Chifeac kopt de bal weg. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... del Bosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 10%, L`Arco e la Freccia 90%.
DonPepponi - L`Arco e la Freccia 13:0