Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SVS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3778
SVS24.pl Wujki
3 Tactiek Nowa v2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Nowakowski is nu in balbezit. Kaltenbach is nu in balbezit. Krusiński rent richting de bal. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - Wujki 1:0

10e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal met de wreef. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Krusiński krijgt zijn hoofd ertegen. Esqueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Antoine met een snelle inworp. Condrea is nu in balbezit. Paes verovert de bal door een tackle van achteren. Paes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kone speelt de bal door. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Domański de bal. Domański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Condrea rent richting de bal. Condrea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antoine met een snelle inworp. Paes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Esqueda rent richting de bal. Esqueda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaltenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Nowakowski de bal. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci geeft een lange en hoge pass. Domański is nu in balbezit. Domański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt bin Mohamad Lazim de bal. Nowakowski rent richting de bal. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski onderschept slim de pass. Nowakowski passt de bal met de wreef. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - Wujki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 45%, Wujki 55%.
SVS24.pl - Wujki 2:0

46e minuut.
Grammatikakis komt het veld opgelopen. Zanni komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nowakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Zanni kopt de bal weg. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski draait met de bal, schiet en ... Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
bin Mohamad Lazim is nu in balbezit. Kaltenbach onderschept slim de pass. Kaltenbach speelt de bal door. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bollaín komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Krusiński probeert de bal aan de voet te houden. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje passt de bal zonder na te denken. Nowakowski is nu in balbezit. Nowakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vameşu speelt de bal door. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Domański is nu in balbezit. Domański schiet op doel. Shaoqiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - Wujki 2:1

70e minuut.
Daar is Krusiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krusiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nowakowski rent richting de bal. Nowakowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Esqueda probeert naar een medespeler te passen. Paes kopt de bal weg. Daar is Żuraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński draait met de bal, schiet en ... Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - Wujki 3:1

79e minuut.
Łobaza geeft een hoge lob. Shaoqiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Semitoje de bal. Nowakowski is nu in balbezit. Nowakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Iñiguez met een sublieme pass. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes met een sublieme pass. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski schiet op doel. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
García Pescador geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paes rent richting de bal. Paes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 48%, Wujki 52%.
SVS24.pl - Wujki 3:1